Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.
23 Nisan 1920 tarihinin Türkiye Cumhuriyeti’nin doğuşunu simgeleyen, tarihimizin önemli bir dönemeci olduğunu belirten Başkan Köşker, “23 Nisan 1920’de olağanüstü şartlar altında toplanan Büyük Millet Meclisi, önemli sorumluluklar üstlenmiş, tarihsel görevleri başarıyla yerine getirmiştir” dedi.
Başkan Köşker 23 Nisan kutlama mesajında şu görüşlere yer verdi: “Türkiye Cumhuriyeti’nin kurulmasında hayati rol üstlenen Büyük Millet Meclisi, ülke sorunlarına her zaman sahip çıkmış, aldığı tarihsel kararlarla Cumhuriyetimizin gelişimine hız kazandırmıştır. Türkiye Büyük Millet Meclisi, milletimizin en büyük güvencesi olmayı geçmişte olduğu gibi bugün ve gelecekte de sürdürecektir. Atatürk’ün Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açıldığı günü bayram olarak armağan ettiği çocuklarımız, umudumuz ve geleceğimizin güvencesidir. Çocuklarımıza ve gençlerimize vatandaşı olmaktan gurur duyacakları bir Türkiye bırakmak en büyük hedefimizdir. Bu vesileyle, hemşehrilerimin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutluyor, tüm çocuklarımıza ve vatandaşlarımıza sağlık ve mutluluklar diliyorum”
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı bu yılda Kent Meydanı’nda farklı ve renkli bir etkinlikle kutlanacak. Gebze Belediyesi 23 Nisan etkinlikleri kapsamında çocuklar için eğlence meydanı kuracak. Atlı karınca, tren, dev aktiviteli kaydırak, oyun makineleri ve daha pek çok oyuncağın kurulacağı meydanda çocuklar iki gün boyunca doyasıya eğlenecek. Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, 23-24 Nisan günlerinde iki gün sürecek eğlence meydanına tüm Gebzelileri çocuklarıyla birlikte davet etti.
Kaynak: iha