Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nden 2000 yılında mezun olan, Avukat Hüseyin Acurman’ın yanında stajını tamamlayan, anne olması nedeniyle kısa süre ara verdiği mesleğine tekrar dönen Avukat Özlem Ejderoğlu Çankaya, kendisine ait avukatlık bürosunu Dolphin İş Merkezi’nin 3. Katında açtı.
Kartepe Belediye meclis üyesi Musa Ejderoğlu’nun da ablası olan Avukat Özlem Ejderoğlu Çankaya’nın bu mutlu gününde, avukatlık bürosunun açılış kurdelasını Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez kesti. Kartepelilerin de yoğun katılım sağladığı büro açılışında Kocaeli Barosu ve Kocaeli Adliyesi mensupları ile birlikte eski ve yeni siyasi isimlerden bir çok kişi hazır bulundu.
Açılış kurdelesini Baro Başkanı Tamer Solakoğlu ve Avukat Hüseyin Acurman ile birlikte kesen Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, “Bu güzel günü kutlamak için gelen misafirlere Özlem hanım adına hoş geldiniz diliyorum. Açacağımız bu ofisin hayırlı ve bereketli bol kazançlara vesile olacak güzel hizmetlerin yürütüleceği bir iş yeri olmasını istiyorum” dedi. Baro Başkanı Tamer Solakoğlu’da, “Biz avukatlar yargının savunma ayağını temsil ederiz. Bizler bu görevlerimizi bürolarımız aracılığıyla gerçekleştiririz. Bu nedenle bürolarımız bizim kutsalımızdır. Bu nedenle bu ofisin kendisine, kentimize, hukuk dünyamıza hayırlı ve yararlı olmasını diliyorum” diye konuştu.
Başkan Üzülmez, açılış ardından aralarında eski Maşukiye Belediye Başkanı Recep Yazıcı, Kartepe Belediye meclis üyeleri Tahsin Varol, Temel Ofluoğlu, Hilmi Selçuk, Musa Ejderoğlu, Av. Fahri Örengül, Av. Emine Zeybek, Av. Hüseyin Acurman, Av. Ersayın Işık ve diğer konuklarla sohbet etti.
Kaynak: iha