MÜSİAD Konya Şubesi Başkanı Dr. Lütfi Şimşek ve Yönetim Kurulu Üyeleri KTO Fuar alanında gerçekleştirilen Tarım Fuarını gezdi.
MÜSİAD Konya Şube Başkanı Dr. Lütfi Şimşek ve Yönetim Kurulu Üyeleri KTO Fuar alanında gerçekleştirilen Tarım Fuarını gezdi. MÜSİAD Konya Şubesi üyesi firmaların stantlarını gezen MÜSİAD heyeti burada firma sahiplerinden bilgi aldı.
KTO Tüyap Fuar alanında yeni eklenen holler ile birlikte önemli bir ticaret merkezi haline geldiğini belirten MÜSİAD Konya Şube Başkanı Dr. Lütfi Şimşek, “KTO’nun yeni yatırım kararı ile birlikte 2 holde hizmet veren fuar alanı, Uluslararası bir Fuar Merkezi olarak 66 bin metrekare kapalı, 20 bin metrekare açık alana sahip oldu. Ticaret odamızın bu yatırımı şehrimizin ticaret hayatının gelişmesi açısında çok önemli. Bu nedenle KTO’nun Başkanı ve Yönetim Kuruluna teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.
Bu sene 12’incisi düzenlenen Konya Tarım Fuarı’nın uluslararası bir organizasyon olmasından dolayı memnuniyetlerini dile getiren Şimşek, “Konya Tarım fuarı uluslararası bir organizasyon haline geldi. Gerek ülkemizden gerekse yurtdışından fuara ilgi büyük. Tarımın önemli bir değer olduğu şehrimizde tarım fuarına ilgi bizleri memnun ediyor. Bunun dışında sadece tarım değil şehrimizde gerçekleştirilen diğer fuarların da yeni uluslararası fuar merkezimizle birlikte daha değerli olacağını düşünüyorum. MÜSİAD olarak bizler de bu tür organizasyonlara desteğimizi devam ettireceğiz” ifadesini kullandı.
Kaynak: iha