Konya’nın merkez Meram İlçe Belediye Başkanı Fatma Toru, Zabıta Müdürlüğü çalışanlarıyla bir araya gelerek sohbet etti. Toplantıda başkan yardımcısı Hasan Görgülü ile Zabıta Müdürü Osman Uyanık da hazır bulundu.
Zabıta teşkilatının kendileri açısından büyük önem taşıdığını ifade eden Başkan Toru, “Çünkü siz, her yerde belediyenin görünen yüzüsünüz. Vatandaşlarımız, sizin hareketleriniz ve temsil kabiliyetinizle belediyeyi tanımış oluyor. Biz yönetim olarak sizlere güveniyoruz ve her zaman arkanızda olduğumuzu bilmenizi istiyoruz. Tabi ki zabıta hizmetleri kolay değil, çok riskleri ve tehlikeleri var. Yıpranıyorsunuz ve stres altında çalışıyorsunuz. Ama karşılıklı güvenle, görevinizi en iyi şekilde ifa edeceğinize yürekten inanıyorum” dedi.
Seçim dönemi ve sonrasında sık sık esnaf ziyareti yaptıklarını hatırlatan Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, “Özellikle Aziziye Camisi civarı ve Kadınlar Pazarı’nda kaldırım işgaliyle ilgili ciddi sıkıntılar var. Kaldırım işgali nedeniyle vatandaşlarımız huzur ve güven içerisinde alışverişlerini yapamıyor. Çünkü o bölgede trafik yoğunluğu da var. Bizim gayemiz vatandaşlarımızın huzur, güven ve sağlıklı bir şekilde alışveriş yapabilmelerini sağlamaktadır. Bu nedenle kaldırım işgallerine son vereceğiz. Bunu da esnafımızla diyalog halinde gerçekleştireceğiz” diye konuştu.
Kaynak: iha