19 Eylül ortaokulu veli ve öğrencilerinin, görsel sanatlar öğretmeni Leyla Odabaşı, teknoloji ve tasarım öğretmenleri Elif Dilek Ağca Nilüfer Göbel ve Havva Çelenk rehberliğinde üçüncüsü düzenlenen geleneksel “gönülden göze” yılsonu sergisi açıldı.

ÖĞRENCİ, ÖĞRETMEN VE VELİLERDEN KARMA SERGİ

Benchmarking ve Okullar Hayat Bulsun projesi ile öğretmenler, öğrenciler ve velilerin katılımı ile yapılan çalışmalarla 19 Eylül Ortaokulu bahçesinde sergi açıldı.
Öğrenci, veli ve öğretmenlerin yapıtlarından oluşan serginin açılışını Ordu Milli Eğitim Şube Müdürü Selviye Buluncu ve Okul Müdürü Nihat Şensoy yaptı. 19 Eylül Ortaokulu bahçesinde açılan sergiye CHP Milletvekili İdris Yıldız, CHP İl Başkanı Osman Güngör, CHP Altınordu İlçe Başkanı Mustafa Kemal, İl Kültür ve Turizm Müdürü Erkan Gülderen ve okul müdürleri ve Milli Eğitim Şube Müdürleri katıldı.  Okullar Hayat Bulsun projesi adı altında veliler, Seniye Gürsoy, Halise Altaş, Meryem Şahin, Sibel Aydın, Elif Dilek Ağca, Muteber Akyol, Sevinç Kamber resim öğretmeni Leyla Odabaş’ın eğitimi eşliğinde yapılan resim çalışmaları ve okul öğrencilerinin resim dersinde yapmış oldukları çalışmalar; Naz Gözüdok, Haşim Ege Güldüren, Dürdane Palavar, Beste Alaca, Efsun Yayla, Mina Çaban, Hilal Ceyda Sönmez adlı öğrencilerin yağlı boya çalışmaları;. Teknoloji Tasarım dalın adı altında Elif Dilek Ağca’nın öğrencileri ile birlikte yapmış oldukları etkinlikler sergilendi. 
Sergiye gelen öğrenci, veli ve sanatseverler, çalışmaları çok beğendiklerini dile getirdiler. Haber Merkezi
Editör: Haber Merkezi