Bayrampaşa’da düzenlenen Çocuk Şenliği’nde sahne alan ünlü müzik grubu Gripin, hayranlarına unutulmaz bir müzik ziyafeti yaşattı.
Bayrampaşa Belediyesi tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla gerçekleştirilen Çocuk Şenliği’nde ünlü müzik grubu Gripin sahne aldı. Bayrampaşa Belediyesi Stadı’nda düzenlenen konsere katılan her yaştan çocuk, grubun şarkılarını hep bir ağızdan seslendirdi. ‘Aşk Nerden Nereye’, ‘Yalnızlığın Çaresini Bulmuşlar’, ‘Durma Yağmur Durma’ gibi birbirinden güzel şarkılarını seslendiren Grup, Bayrampaşalı çocuklardan tam not aldı.
Grubu daha yakından görmek için konsere erken saatlerde geldiğini belirten çocuklar, grup üyelerini çok sevdiklerini söyledi.
Şenliğe ev sahipliği yapan Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner, çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutlayarak, “Ülkemizi muasır medeniyetler seviyesinin en üzerine çıkaracağınız siz sevgili gençlere yarın bu ülkeyi emanet edeceğiz. Sevgili evlatlarıma 23 Nisan kutlu olsun” diye konuştu.
Gripin grubunun üyelerine sanat hayatında başarılar dileyen Başkan Aydıner, “İsmi Gripin. Gripin şifa, güzellik, müzik demek” dedi.
Başkan Aydıner, daha sonra grubun solisti Birol Namoğlu’na çiçek takdim etti.
Kaynak: iha