Türk yapımı bir korku-gerilim-polisiye filminde rol alacak olan Michael Madsen, çekim için geldiği İstanbul’dan 2 günlük gezi için Muğla’nın Marmaris ilçesine geldi. Madsen, Santa Maria isimli bir guletle Marmaris koylarını gezdi.
Marmaris, Holywood yıldızı Ünlü oyuncu Michael Madsen’i ağırladı. Madsen bir süredir Hasan Karacadağ’ın filmi Magi’nin çekimleri nedeniyle İstanbul’daydı. Çoğunlukla Quentin Tarantino’nun filmlerinde yer alan Madson, aynı zamanda ‘Sincity’ ve ‘Kill Bill’ gibi önemli filmlerde de rol aldı.
Bir süredir Taksim’deki Martı İstanbul Hotel'in kral dairesinde konaklayan ünlü aktör, yoğun geçen çekimlerin ardından soluğu yine Martı Grubunun Marmaris Hisarönünde yeni açılan, butik oteli Hemithea'da aldı. Orhaniye koyunu çok beğenen ünlü oyuncu Santa Maria isimli gulketle çıktığı mavi tur gezisinde ünlülerin uğrak yeri halene gelen Selimiye koyuna hayran kaldı. Yanında eşi Deanne Madsen ve menajerleriyle mavi tura çıkan Holywood yıldızı ,teknede öğle yemeği yedi. Madsen’e, yemekte kalamar, ahtapot salatası, ev yapımı yaprak sarma ve bazlama ikram edildi. Ünlü oyuncu , sarma ve bazlamaya bayıldığını ifade ederek tekne kaptanına teşekkür etti. Gün boyu Marmaris koylarını gezerek stres atan Madsen, dün İstanbula’a geri döndü. Madsen, en kısa zamanda Marmaris’e tatil için geri döneceğini söylediği öğrenildi.
Guletin kaptanı Emre Demirci, “Çok mütevazi bir insan. Bizimle birlikte demir çekti, iskeleye teknenin iplerini bağlarken yardımcı oldu. Annemin bazlamasıyla , yaprak sarmasına bayıldı. Şimdiye kadar bir çok ünlüyü gezdirdim ama Madsen gibi bizimle iç içe olan bir sanatçıyla karşılaşmadım. Umarım Marmaris'ten memnun ayrılmıştır” dedi.
Kaynak: iha