Çocukların en sevdiği çizgi film karakteri olan PEPEE 16 KASIM 2014  Pazar  günü Ordu’ya geliyor.
Ordulu PEPEE sever çocuklara müjde. Çocukların en sevdiği çizgi film karakteri olan PEPEE 16 Kasım 2014 günü Ordu’ya geliyor. Ordu Kültür Sanat Merkezi’nde (Büyük Salonda) sahne alacak olan ünlü karakter PEPEE, Ordulu çocukların beğenisine sunulacak.
  PEPEE, bir Türk çizgi dizisi ve dizinin kahramanı olan çizgi karakterin adı.PEPEE okul öncesi yaş grubu için, özel olarak tasarlanmış, Türkiye'nin ilk çizgi film projesidir. 2008 yılında ilk yapımına başlanan senedir Türkiye'nin en çok izlenen çocuk kanalı TRT Çocuk'ta yayınlanmakta ve tüm yeni bölüm yayınları reyting rekorları kırmaktadır.
  Oyunun Adı: PEPEE
  Tarih: 16 KASIM 2014 pazar
  Yer: Ordu Kültür Sanat  Merkezi / ORDU
Seanslar: 12.00 – 14.00 -
  Rezervasyon tel: 0 452 2253145
 
Bilet Satış yerleri: Berona Sihirli Papuçlar ,Özkök market yanı
PEPEE, Eskişehir’de Düşyeri Çizgi Film Stüdyosu tarafından hazırlanmakta ve 3–6 yaş grubunu hedefleyen bir yapım. TRT Çocukkanalında yayınlanmaktadır. Senaryosu; oyuncu Ayşe Şule Bilgiç’e, müzikleri Anadolu rock şarkıcısı Kıraç’a aittir.
PEPEE karakteri, konuşma zorluğu çeken 4 yaşında bir erkek çocuktur ve karakterin ismi Anadolu’da konuşma zorluğu çeken insanlara takılan “pepe” sözünden gelir. PEPEE, çizgi film ilerleyen bölümlerinde konuşma güçlüğünü aşar ve düzgün konuşmaya başlar. Ayrıca çizgi filmde kardeşini çok sever.
Çizgi filmin diğer kahramanları arasında Pepee’nin annesi, babası, dedesi, ninesi, kız kardeşi Bebe, arkadaşları Zulu, Maymuş, Zuku ve Şila adında bir kuzeni vardır.
2013 yılının Ekim ayında medyada çıkan haberlere göre PEPEE, TRT Çocuk tarafından yayından kaldırıldı haberleri çıktı. Birkaç gün sonra yapım şirketi Düşyeri tarafından çıkan haberler doğrulandı. Ancak Pepee'nin yeni bölümlerinin yapımının devam ettiği ve yeni bir kanalda başlayacağı açıklanmıştır.Haber Merkezi
Editör: Haber Merkezi