Malatya İl Emniyet Müdürü Nuri Uluayak, Çağdaş Gazeteciler Derneği (ÇGD) Malatya Şubesini ziyaret etti.
Çağdaş Gazeteciler Derneği (ÇGD) Malatya Şubesi Başkanı İbrahim Göçmen, Uluayak'a görevinde başarılar dileyerek, "Önemli bir şehirde, önemli bir görevde bulunuyorsunuz. Malatya, Doğu'nun Batısı, Batı'nın da Doğusu konumunda bulunuyor. Bu anlamda Malatya önemli bir konuma sahip. Terör anlamında da huzurlu bir ilimiz" diye konuştu.
İl Emniyet Müdürü Nuri Uluayak ise, Malatya'nın her yönden girişimci bir şehir olduğunu kaydederek, "Malatya hem bürokrat hem sanatçı hem de sanayi dallarından çok insan yetiştirmiş bir şehir" dedi.
Basının, emniyet teşkilatı gibi ağır bir görev üstlendiğini ifade eden Uluayak, "Çağdaş toplumlarda çok seslilik bir gerekliliktir. Bu konuda hepimizin hemfikir olması gerekiyor. Tek ses olunduğu zaman bir çok konuda topluma bir yarar getirmez. Ama değişik fikirler toplumun önüne sunulursa, alternatifler sunulursa, her zaman için çok güzel düşünceler ortaya çıkacaktır. Bu anlamda sizleri tebrik ediyoruz. Farklı bir açıdan gazeteciliğe yaklaşarak, toplumun önüne yeni bir alternatif getiriyorsunuz" şeklinde konuştu.
Kaynak: iha