AK Parti Manisa Milletvekili Uğur Aydemir 30 mart seçimlerinde yeniden Köprübaşı Belediye Başkanı seçilen Zafer Mergen’i kutlamak için Köprübaşı'na geldi.
Milletvekili Uğur Aydemir, AK Parti yönetimi ile birlikte Belediye Başkanı Zafer Mergen’i makamında ziyaret etti. Milletvekili Uğur Aydemir, başkan Mergen’e seçimlerde gösterdiği üstün gayret ve başarılarından dolayı tebrik etti. Parti olarak Başkan Zafer Mergen ve ekibinin çalışmalarını takip ettiklerini ve başarının ekip çalışmasıyla olduğunu ama ihanete AK Parti olarak tahammüllerinin olmadığını ve bu konuyu da teşkilat olarak masaya yatıracaklarını ve en kısa zamanda gerekenin yapılacağını belirtti.
Başkan Mergen, Köprübaşı Meslek Yüksekokulu’ na Adalet Bölümü’nün açılması , Köprübaşı’na Sosyal Güvenlik Kurumu’nun açılması, köylerde eski evlerin yenilenmesi ile ilgili çalışma yapmak istediklerini ve bu konuda milletvekilinin desteğini istedi.
Belediye Başkanı Mergen "Biz seçimi teşkilatla, kadın ve gençlik kollarıyla değil gönüllü ve gizli AK Partili neferlerle aldık. Allah hepsinden razı olsun" dedi.
Milletvekili Aydemir sıkıntıları bildiğini bunları en kısa zamanda çözeceklerini belirtti.
Kaynak: iha