Türkiye Futbol Federasyonu Bölgesel Amatör Lig 8. Grupta Manisa Belediyespor ile Somaspor arasında oynanacak ve play-off finaline katılacak takımın belirleneceği karşılaşmanın oynanacağı stadı belirledi. Turgutlu 7 Eylül Stadı’nda 26 Nisan Cumartesi günü oynanacak zorlu mücadele saat 15.00’de başlayacak. Galip gelen takım direk finale çıkarken, finald ki rakibi ise Aydın ekibi Çine Madranspor olacak.
Bölgesel Amatör Lig 8. Grubu 59 puanla ikinci sırada tamamlayan Manisa Belediyespor’un, aynı puanla üçüncü sırada yer alan Somaspor ile oynayacağı ve play-off finaline katılacak takımın belirleneceği zorlu mücadelenin yer ve saati açıklandı. Türkiye Futbol Federasyonu tarafından yapılan açıklamada karşılaşmanın 26 Nisan Cumartesi günü saat 15.00’da başlayacağı ve Turgutlu 7 Eylül Stadı’nda oynanacağı belirtildi.
Manisa Belediyespor ile Somaspor arasında oynanacak karşılaşmada galip gelen takımın çekilen kura sonucunda çeyrek finalde BAY takım olacağı ve direkt olarak final maçı oynayacağı da kesinleşti. Galip gelen takımın 3. Lig’e yükselecek takımın belirleneceği final maçında oynayacağı rakip ise Aydın ekibi Çine Madranspor oldu.
Zorlu mücadele öncesinde Manisa Belediyespor Kulüp Başkan Yardımcısı Fikri Yenigelen ve Somaspor Genel Kaptanı Melih Yavaş, Manisa ASKF Başkanı İsmail Aydın ile birlikte Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi ve Profesyonel Kurul Başkanı Arif Koşar'ı, TFF'nin İstinye'de bulunan merkezinde ziyaret etti. İki yönetici ziyarette dostluk mesajları verirken, birbirlerine başarı dileklerinde bulundu.
Kaynak: iha