Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz’a kutlama ziyaretleri devam ediyor. MHP ilçe teşkilatları ve vatandaşlar Kocamaz’a başarı dileklerini ilettiler.
İlk olarak MHP Toroslar İlçe Başkanı Emre Aksay ve MHP Toroslar Kadın Kolları Başkanı Nilüfer Temizyeniçeri’yi kabul eden Kocamaz, “Mersin’e barış, huzur ve kardeşliği hep birlikte getireceğiz” dedi.
MHP Erdemli İlçe Başkanı Bekir Özsu, Yönetim Kurulu ve kadın kolları üyeleri ile görüşen Kocamaz’ı, Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu da ziyaret ederek ‘hayırlı olsun’ dileklerini iletti. Tarsus Kent Konseyi Başkanı Ali Cerrahoğlu, MHP MYK üyesi Erdem Karakoç, Sivaslılar Derneği Başkanı Rıza İbicek ve Ocak Eski Başkanı M. Ali Öztürk de Kocamaz’a başarı dileklerini iletenler arasında yer aldı.
Belediyenin kapısına hasret kalan vatandaşlara artık kapısının sonuna kadar açık olduğunu belirten Kocamaz, Meclis Salonu’nda vatandaşları kabul ederek, “Sizlerden aldığımız güçle inşallah Mersin’de çok güzel hizmetler üreteceğiz. Mersin’i hak ettiği konuma kavuşturmak için gece-gündüz demeden, var gücümüzle çalışacağız. Çünkü Mersinliye bir söz verdik ve Allah’ın izniyle bu sözümüzü yerine getireceğiz” diye konuştu.
Kaynak: iha