Mersin Yapı Müteahhitleri Derneği’nin (MERYAP) genel kurulu yapıldı. Mevcut Başkan Nesim Ekinci, tek listeyle girdiği seçimde güven tazeledi.
MERYAP’tan yapılan yazılı açıklamaya göre, Mersinli müteahhitlerin oluşturduğu derneğin olağan genel kurulu gerçekleştirildi. Tek listeyle gidilen seçimde mevcut Başkan Nesim Ekinci ve Yönetim Kurulu ile devam kararı alındı. Genel kurulda derneğe yeni katılan üyelere de plaket takdim edildi.
Derneğin denetim kurulu raporu ile gelir-gider raporlarının okunarak oylanması ile başlayan genel kurulda konuşan MERYAP Başkanı Ekinci, inşaat sektöründe faaliyet gösteren kuruluşları bir çatı altında toplamak amacıyla kurulan derneğin, inşaat sektörüne kalifiye eleman yetiştirmenin yanı sıra çeşitli kurum ve kuruluşlarla iş birliği yaparak eğitimler verdiğini söyledi. MERYAP'ın son 4 yılda müteahhitlerin sesi olduğunu ifade eden Ekinci, sektöre ve derneğe katkılarından dolayı tüm üyelere teşekkür etti.
Genel kurulun ardından MERYAP Yönetim Kurulu şu isimlerden oluştu: “Başkan Nesim Ekinci, Başkan Vekili Göksel Çat, Genel Sekreter Mehmet İnanç, Basın Sözcüsü Haluk Nayci, Sayman Necat Akyıldız ve üyeler Hüseyin Koral Kurt, Ömer Körükçü.”
Kaynak: iha