Muğla Genç İşadamları Derneği (MUGİAD)’ın yeni dönem Başkanı Mehmet Çahan ve yönetim kurulu üyeleri önümüzdeki dönem yapacakları çalışmalar hakkında Vali Güvençer’e bilgi verdi.
Genç İşadamlarının ziyaretinden menün olduğunu belirten Vali Güvençer: “Hepinizin yeni görevi hayırlı olsun. Muğla’mız için güzel şeyler yapacağınıza kalpten inanıyorum. Çalışmalarınızda başarılar dilerim” dedi.
Birlik, beraberlik ve ortak hedeflere birlikte yürümeyi önemsediklerini ifade eden Çahan ise yaptığı konuşmada: “Muğla’nın sorunlarının çözümü yolunda diğer dernekler ile birlikte hareket edeceğiz. Özellikle Üniversitemiz ile geçen dönem başlattığımız seminerlerimizi devam ettirerek, hem üyelerimize, hem de çalışanlarımıza eğitim alanında yardımcı olup, gerekli girişimleri yaparak eğitimlerinin gerçekleşmesini sağlayacağız. Bu hizmetleri gerçekleştirirken, geçmiş dönem yöneticilerimizin tecrübelerinden faydalanarak Muğla’mızda hizmeti ön planda tutacağız. Sahip olduğumuz görev ve sorumlulukların bilincinde olarak daha iyi bir Muğla için çalışmaya devam edeceğiz.” dedi.
Kaynak: iha