TEMA Vakfı, ağaçlandırmaya yaptığı katkılardan dolayı Datça Hava Radar Mevzi Komutanlığı’nı teşekkür belgesiyle onurlandırdı.
Datça Hava Radar Mevzi Komutanlığı doğayla ilgili yaptığı çalışmaların sonuçlarını görmekten ve başarılarının neticelerini almaktan emeklerinin boşa gitmediğini aldığı belgelerle kanıtlamaya devam ediyor. Bunun son örneği erozyonla mücadelede gösterdiği başarıların Tema vakfınca teşekkür belgesi alarak gösterdi.
Türkiye Erozyonla Mücadele, Ağaçlandırma ve Doğal Varlıkları Koruma Vakfı (TEMA) çevreci yaklaşımı ve TEMA’YA verdiği destekten dolayı Datça Hava Radar Mevzi Komutanlığı personeline teşekkür belgesi verdi.
Datça Garnizon Komutanı Albay Erdal Maviş, yaptığı açıklamada; “Hava Radar Mevzi Komutanlığı personelinin katkılarıyla son 2 yılda Öğretmenler Günü, Tıp Bayramı, Polis ve Hemşireler Haftası, Dünya Kadınlar ve Anneler Günü gibi özel günlerde ilçemizde yaşayan kamu personeli adına TEMA Vakfı ile işbirliği yaparak ağaçlandırma çalışmaları yaptık. İzmir’in Bozdağ, Balıkesir’in Kepsut, ve Manisa’nın da Salihli ilçelerinde toplam 503 adet fidan dikimi gerçekleştirdik. Bu çalışmalarımız nedeniyle TEMA Vakfı Yönetim Başkanı Deniz Ataç tarafından Teşekkür Belgesi bize ulaştırıldı. Yaklaşık 150 dönümlük birlik sınırları içinde fidan dikebileceğimiz yer kalmadı. Yeşil alanların çoğaltılması konusunda önemli bir sosyal sorumluluk anlayışı üstleniyoruz. Çevre bilincinin geliştirilmesine gönülden destek vermeye devam edeceğiz” şeklinde konuştu.
Kaynak: iha