Son haftalarda Ordu spor’ u hiç böyle hırslı ve azimli seyretmemiştim. Fakat Alanya spor deplasmanın da zaman zaman çocuklar güzel işler yaptılar, oyun içerisinde bireysel hatalar olsa da oyunda baskı kurmayı ani gelişen ataklara karşı savunmayı sıkı tutular.  Kaleci Kaan Kars, Kaptan Hüsamettin, Doğan Can Aynacı, Yunus Şimşek, Muhammed Can Öztürk, ve Özgen göze batan isimlerdi. Söylemeden yine geçemeyeceğim ama Hüseyin Kuday haftalardır bu takımda ne arar. Eski Ordu spor alt yapı sorumlusu Ali Şahin hocanın ısrarla üzerinde durduğu iki önemli isim.
Doğan Can Aynacı ve Muhammed Can Öztürk’ü de devre arası Antalya kampına götürmeyen kişi ve kişiler bu iki gençlerin haklarını nasıl ödeyeceksiniz. Zihniyetlerinizi buradan kınıyorum. Dedikleri gibi (ahbap-çavuş) ilişkilerini harfiyen yerine getirmişler.
                 Yine son günlerde Ordu’da arzu etmediğim, çok çirkin ve çok kötü yönetilen bir Ordu spor  yönetiminin olduğunu ve sürekli kavga ortamı yaratan bir Kulüp Başkanının var olduğunu her fırsatta söylüyorum. Ordu spor kulübü çok ciddi anlamda güç kaybetti. Gerek maddi gerekse manevi olarak. Müflis tüccar mantığı ile yönetilen kulüp modeli anlayışında ‘’hesap verme’’ sürecinin işlemiyor olması, gelir-gider hesaplarının bir türlü tutmaması hesapsızca yapılan harcamalar karşılığında Ordu spor kulübü git gide bataklığa sürüklenmiştir. Futbolcu alırken de ve satarken de kar etmedik. Sonuçta zarar hanemiz sürekli kabardı. Sürekli ‘’26 yıl sonra süper lige çıktık’’ edaları ile ortalık da nara atanlar, futbolda şampiyon oldum deme ile çok başarı olduğunu zannedenler ne kadar maliyet ile şampiyon olduklarının da bilincindedirler. Öte yandan dünya dolu para harcayıp başarılı da olunamıyorsa bunun da tek bir nedeni olmalıdır. Bu paralar doğru yerlerde doğru kişilerin ellerinde doğru kullanılmamıştır. Ordu spor’ da futbolu yönetenlerin tamamına yakını futbolun dışındaki meslek gruplarından olması, yönetenlerin kendi aralarındaki anlaşmazlıkları ve güç savaşını kazanmaları için kulübü kullandıkları ne hallere düşürdükleri de ortadadır. Muhtemelen Ordu spor kulübüne kayyum atanacaktır. Geçen hafta ki, yazım da dediğim gibi şehrin ileri gelen dinamikleri de kulübün kayyuma kalması taraftarı. Komşu il Giresun spor da kayyuma kaldı. Borçları 14 milyon iken 8 milyona düştü, belki de böylesi daha da hayırlısı olacaktır. Her ne kadar, Dubai merkezli bir fon ile, o/o 70 bölümüne yakınına 20 milyon Euro verecek olan (Ordu spor kongre üyesi bazı ) kişi ve kişiler ile üç aydır görüşme halinde olunan bir ortam yaratmak isteyip batırdığı kulübü eski günlerine geri döndüreceğim dese de boşuna konuşmayacağını tahmin ederek son yalanıdır diye düşünüyorum.  Bütün bunların yeniden düzelmesi için sadece ve sadece  Ordu spor mevcut kulüp başkanının gitmesi yeterli olacaktır kanısındayım. Saygılarımla.