Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Muş İl Teşkilatı, Bulanık ilçesine bağlı Sarıpınar Belde Belediye Başkanı Deniz Ateş’i makamında ziyaret etti.
Sarıpınar Belediye Başkanı Deniz Ateş’i ziyaret eden CHP Muş İl Başkanı İsmail Adanur, “30 Mart’ta milletin iradesini gösterdiğini belirterek, “Halk seçimini çıraklık döneminden sonra ustalık dönemi için de CHP’den yana kullandı. Bizler Sarıpınar menfaatleri doğrultusunda gurubumuz ve partimiz adına yapılması gereken ne varsa yapmaya hazırız. Sizlerinde sosyal demokrasi adına üzerinize düşeni yapacağınıza inanıyorum” şeklinde konuştu.
CHP’li Belediye Başkanı Deniz Ateş ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Yapacağımız çalışmalarda beldemiz adına vereceğiniz destekten ötürü onur duyarım. Yerel seçimler bizlere üç şeyi gösterdi. Nifak, iftira ve dedikodu siyaseti Sarıpnar’da artık bitmiştir. Menfaatlerimizin en üst düzeyde yaşanması adına hepimize görev düşüyor. Üzerimize düşen görevi hepimizin bu dönemde de en iyi şekilde yapacağına ümit ediyorum” dedi.
Başkan Ateş, belediyeyi devralırken 850 bine yakın borç olduğunu ve bunun 80 bininin ise akaryakıt gideri olduğunu belirterek, “Resmi aracın 13 bine yakın bir masrafı var ve yakıt tasarrufu için benzinli aracımıza LPG sistemi takacağız. Beldede hiçbir hizmet yapılmamış. Amacım beldede iyi bir hizmet yapmaktır. Park, yol ve kanalizasyon, parke taşı ve altyapı sorununu çözmek için elimden gelen bütün çabayı sarf edeceğim. Belediye konusunda yabancı değilim. Sarıpınar beldesinde belediye başkanlığı yaptım” diye konuştu.
Kaynak: iha