Nevşehir Ürgüp İlçesinde, Ülkü Ocakları Ürgüp Şubesi tarafından gerçekleştirilen ‘Gençlik Şöleni’ kapsamında Ali Kınık konseri düzenlendi.
Ürgüp Ülkü Ocakları tarafından daha önce 15 Mayıs 2014 günü yapılması planlanan ancak Manisa’nın Soma ilçesindeki maden kazası nedeniyle ertelenen Ali Kınık konseri Turgut Özal Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. Konsere Ortahisar Belediye Başkanı İsmail Genç, MHP İl Genel Meclisi Üyesi Haydar Çiftçi, Kamu-Sen Nevşehir İl Temsilcisi Turgay Çetin, Nevşehir Ülkü Ocakları Başkanı Yahya Leblebici, Ürgüp Ülkü Ocakları Başkanı Oytun Akyol ve çok sayıda ülkücü katıldı.
Konser öncesinde bir konuşma yapan Nevşehir Ülkü Ocakları Başkanı Yahya Leblebici, ülkücü geçlerin kendilerine verilen sorumlulukları çok iyi bildiğini ifade etti. Leblebici: “Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı olarak memleketimizi üzerinde oynana oyunları, aziz milletimizin sokulmak istendiği dar boğazı gayet net tahlil ediyoruz. Bu bağlamda milliyetçi, ülkücü, Türk gençleri olarak sorumluluklarımızı çok iyi biliyor ve bu sorumlulukları layıkıyla yerine getirmeye çalışıyoruz” dedi.
Ürgüp Ülkü Ocakları Başkanı Oytun Akyol ise: “Millet olarak sabrımızın örselendiği, kimliğimizin yok sayıldığı günlerden geçmekteyiz. PKK açılımıyla başlayan ihanet serüveni, yolsuzlukla devam etmiş, milletimiz derin bir kaosa sürüklenmiştir. Bu güzel gecede şahit olmaktayız ki Ülkücü hareket tıpkı Dumlupınar da, Kocatepe’de olduğu gibi büyük bir azim ile gelmektedir. Biz yıllardır uluyan Bozkurt’un gür sesi, Fatihin aslanları, Yavuz’un Kılıcı, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün torunları Başbuğumuz Alparslan Türkeş’in neferleri, Liderimiz Devlet Bahçelinin evlatlarıyız. Son günlerde, gaflet, delalet ve hatta hıyanet içerisinde bulunanlar bilmelidirler ki en güçlü fikir, en güçlü silah Türk milliyetçileridir” diye konuştu.
Daha sonra başlayan konserde seslendirdiği şarkıları ile konser alanına coşturan sevilen sanatçı Ali Kınık’a ülkücüler büyük ilgi gösterdi.
Kaynak: iha