Niğde Belediyespor futbolcuları, teknik heyet ve yönetimi Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.
Niğde Belediye Spor göreve yeni gelen Teknik Direktör Eser Kardeşler ve beraberinde futbolcular Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan'ı ziyaret ederek yeni dönem için başarılar dileyerek hayırlı olsun temennisinde bulundular.
Teknik direktör Eser Kardeşler; "Seçilmeniz dolayısı ile ben ve oyuncularım sizi tebrik ediyoruz. Görevinizde Başarılar diliyoruz. Ben Niğde'ye yeni geldim. Bursa Spor'da uzun yıllar oynadım. Cenab-ı Allah'ın taktiri ile sonuca ulaşırız inşallah. Takımı iki senedir biz de takip ediyoruz burada oyuncularımız var. Mevcut kadro bu iş için yeterlidir ama mutlaka futbol şansının da yanımızda olması gerekiyor. İnşallah öyle bir şey de olur bu sene mutlu sona hep beraber ulaşırız. Bu lig zor bir lig" dedi.
Futbolcuları başarılarından dolayı tebrik ederek ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan; "Her galibiyet önemli, galibiyetin arkasında başta teknik heyet, sonrasında oyuncular ve yönetim gelir. Niğde Belediye Spor üç yıldır bir şanssızlık yaşıyor. Biz takımı üçüncü lige çıkartmak istiyoruz. Üçüncü lige çıkabilmek için arkadaşlarımızda mesai harcadılar, çok emek harcadılar. Bu sene üçüncü lige çıkmayı hak eden taraf olduğumuzu düşünüyoruz. Takımın geçmiş senelere göre çok daha iyi olduğunu düşünüyorum. Ziyaretinizden dolayı teşekkür ediyorum. Nezaket gösterdiniz ziyaretimize geldiniz. Sizleri kutluyorum, ben şuna inanıyorum. Bu takım isterse bundan sonra üç tane maç yapacak. Yapacağı üç maçta da galip geleceğine inanıyorum" şeklinde konuştu.
Kaynak: iha