Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, bu yıl ilçe sınırları içerisinde 80 km asfalt çalışması yapacaklarını söyledi.
Belediye Başkan Yardımcısı Fatih Evli ile birlikte asfalt ve kaldırım çalışmalarını yerinde inceleyen Belediye Başkanı Engin Tekintaş, önümüzdeki günlerde parke yenileme çalışmalarınında başlayacağını belirtti. Asfaltlama çalışmasını hava şartları elverdiği sürece devam ettireceklerini kaydeden Tekintaş, “Bu zaman zarfı içinde hiç durmadan yenilemeler, düzenlemeler ve yeni yol yapımları yapacağız. Bu dönem içinde 30 km’lik sıcak asfalt planlaması yaptık. Bu planlama içinde Ordu Büyükşehir’in de çalışması olacak. Bizim bu yıl içerisinde Altınordu Belediyesi sınırları içerisinde 80 km’lik bir asfaltlama çalışma yapmış olacağız. Bunun yanında betonlama ve stabilize yol çalışmaları ile faaliyetlerimiz tüm hızıyla devam edecektir. Bu yıl bir toparlanma ve hazırlanma süreci olarak algılanmasını istiyoruz. Seneye bu yaptığımız çalışmaları ikiye katlayarak hizmetimize devam edeceğiz” dedi.
Belediye olarak gördükleri her aksaklığa anında müdahale ettiklerini ve hassas davrandıklarını belirten Tekintaş, “Biz belediye olarak üzerimize düşen görevleri yapıyor ve yapmaya da devam edeceğiz. Halkımızdan tek beklentimiz yapılan çalışmalara sahip çıkmalarını ve bu çalışmaları korumalarını istiyoruz. Burada amaç milletin mutluluğudur. Halkımız bize ne kadar destek ve yardımcı olursa bizlerde bu işi o kadar hızlı yapmış olacağız” diye konuştu.
Kaynak: iha