GİRESUN (AA) - AK Parti Giresun Milletvekili Adem Tatlı, 7 Haziran Genel Seçimleri'nde AK Parti'nin Giresun'da 4 milletvekilliğini de kazanma hedefiyle çalışmalarını sürdürdüğünü söyledi.

Tatlı, yaptığı açıklamada, AK Parti'nin hayal bile edilemeyen hizmetleri Türkiye ve Giresun'a kazandırdığını belirtti.

Muhalefet partilerine "yersiz eleştirilerle AK Parti'yi yıpratma çalışmalarından vazgeçmeleri" çağrısında bulunan Tatlı, "Cumhuriyet tarihi boyunca AK Parti İktidarının yaptıklarının binde birini yapmışlar mı? Onların hayal bile kuramadıklarını AK Parti İktidarı tek tek gerçekleştirmiş ve bunun karşılığında halkımız desteğini 12 sene boyunca arttırarak sürdürmüştür" dedi.

"Onlar hayal bile edemezler ama AK Parti iktidarı yapar" diyen Tatlı, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Ordu - Giresun Havaalanı bitmek üzere, devasa bir bütçeyle yapılacak Eğribel Tüneli ihale ediliyor. 2. Organize Sanayi Bölgesi'ne kazma vurulmak üzere. Teşvik yasası, üniversite ve tıp fakültesi iktidarımız zamanında gerçekleşti. Hükümet konakları, adliye sarayları, okullar, yurtlar, yollar, statlar, hastaneler, gençlik merkezleri gibi hizmetlerle ilimiz ve ülkemiz şantiye haline gelmiştir. Giresun iline asma köprü yaptırmaya, denize küçük bir mendirek yapmaya muktedir olamayanların, denizin üzerine kurulan havaalanını hayal bile etmeleri mümkün değildir. Köylümüz 12 senede hayat şartlarının kat ve kat artması nedeniyle bizlere her seçimde yüzde 100’e yakın oy vermektedir. Fakirleşen, yoksullaşan köylü kendini yoksullaştıran iktidara yüzde 100’e yakın oy verir mi? Bu zihniyet sadece konuşur, biz ise hizmet üretiriz. Milletimiz kendine hizmetkar olanla, efendi olmaya çalışanları çok iyi biliyor. Giresun’da hedef dört milletvekilliğini de AK Parti'nin kazanmasıdır."

Kaynak: aa