GİRESUN (AA) - AK Parti Giresun Milletvekili Adem Tatlı, "Umarım Başbakanımızın desteği ile birlikte kısa zamanda İlimiz için dev projelere imza atacağız" dedi. 

Tatlı, yaptığı yazılı açıklamada, beraberinde AK Parti Artvin İl Başkanı Erkan Balta ile birlikte Başbakan Ahmet Davutoğlu'nu ziyaret ettiklerini belirtti.

Başbakan Davutoğlu ile Giresun'un kalkınması için bir takım projeleri paylaşma fırsatı bulduğunu vurgulayan Tatlı, "Sayın Başbakanımızla Giresun için düşündüğümüz Karagöl turizm projesi başta olmak üzere bazı yatırım planlarını paylaştık. Kendisi projelerimize sıcak baktı. Umarım Başbakanımızın desteği ile birlikte kısa zamanda ilimiz için dev projelere imza atacağız" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Ahmet Davutoğlu ile birlikte 12 senedir sürdürülen devrim niteliğindeki atılımların devam edeceğinin altını çizen Tatlı, "Bu uyum ve birliktelik Türkiye'nin her geçen gün süper güç olma noktasında itici güç olacaktır. 2015 Genel seçimlerinde milletimiz bundan önce olduğu gibi bu iki vatan sevdalısına desteğini sürdürecek ve ülkemiz büyümeye devam edecektir" şeklinde ifade etti.

Kaynak: aa