KARABÜK (AA) - Kalkınma Bakan Yardımcısı Mehmet Ceylan, "Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nun vaatleri hayali ve ayağı yere basmayan vaatler. Türkiye'nin gerçekleri ve imkanlarıyla karşılanamayacak vaatler" dedi.

Ceylan, Nafiz Kayalı Kültür Merkezi'nde, AK Parti'nin Karabük milletvekili adaylarının tanıtıldığı toplantıda, 7 Haziran'da yapılacak genel seçimin ülke ve İslam alemi açısından önemli olduğunu vurguladı.

Son 13 yılda Türkiye'de önemli hizmetlerin ve atılımların yapıldığını dile getiren Ceylan, "Son 13 yıllık süre içerisinde, sadece Karabük'te 4 milyar liralık yatırım yapıldı. Bu güven ve istikrar ortamı, hükümetimizin bu çabaları olmasaydı bunların gerçekleşmesi mümkün değildi. Ancak muhalefet ve şer güçler,  'nasıl yaparız da AK Parti'yi iktidardan indiririz' hesabı içinde oldu hep. Çeşitli entrikalar içerisine girdiler. AK Parti'yi kapatmaya çalıştılar. Olur olmaz şantaj ve ithamlarda bulundular" diye konuştu.

Ceylan, milletin bu yapılanların hiç birine inanmadığını ve AK Parti'ye destek vermeye devam ettiğini ifade ederek, şöyle devam etti:

"Başta muhalefet olmak üzere, hükümetimizi ve partimizi yıpratmanın gayreti içerisindeler. Yalanlar ve dolanlarla milleti kandırma içerisindeler. Hayali vaatler vererek, 'milleti nasıl kandırırız' hesabı içerisindeler. Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nun vaatleri hayali ve ayağı yere basmayan vaatler. Türkiye'nin gerçekleri ve imkanlarıyla karşılanamayacak vaatler.

Türkiye'de istikrar bozulmamalı. Ülkemiz büyümesine ve yatırımlara devam etmeli. AK Parti hükümeti devam etmeli ki hem milletimizin yüzü gülsün hem tüm dünyadaki İslam aleminin yüzü gülsün.''

AK Parti Karabük Milletvekili Osman Kahveci ve milletvekili adayı Sedat Namal da konuşma yaptılar.

Toplantıya, Safranbolu Belediye Başkanı Necdet Aksoy, Eskipazar Belediye Başkanı Dursun Baş, Eflani Belediye Başkanı İbrahim Ertuğrul, Yenice Belediye Başkanı Zeki Çaylı, Yortanpazarı Belediye Başkanı Yılmaz Tiryaki, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Muhammet Kaya ve partililer katıldı.

 

Kaynak: aa