KASTAMONU (AA) - AK Parti Kastamonu Milletvekili Mustafa Gökhan Gülşen, ülke ekonomisinin önemli iyileşmeler sayesinde her alanda önemli reformlar gerçekleştirdiğini söyledi.

Gülşen, belediyenin nikah ve konferans salonunda düzenlenen AK Parti 5. Olağan Merkez İlçe Kongresi'nde iktidardaki 12. yılı geride bıraktıklarını anlattı.

Dünyada büyük ekonomik çalkantılar yaşandığına dikkati çeken Gülşen, "Bizde de küçük yansımaları var doların. Dövizin, altının hareketleri var. 2000'li yılların başlarındaki Türkiye ekonomisini ve ülkenin durumunu düşünün. Bir de bugün geldiğimiz Türkiye'nin durumunu düşünün. Keşke, muhalefet izin verseydi, bu muhalefet bize her yerde mani. Mecliste çalışmalara mani, burada da hava muhalefeti Ali Babacan'ın gelmesine mani oldu. Keşke hava muhalefeti izin verseydi Bakanımız Ali Babacan gelseydi çünkü bu işin mimarı, kalkınmamızın asıl mimarı" şeklinde konuştu.

Gülşen, "Türkiye ekonomisi, önemli iyileşmeler ve sağlamlaşmalar sayesinde her alanda önemli reformlar gerçekleştirdi" diyerek, ülkedeki olumlu gelişmelerin yansımalarının Kastamonu'da da görüldüğünü dile getirdi.

Başbakan Yardımcısı Ali Babacan'ın bölgedeki yoğun sis nedeniyle kongreye katılamadığı öğrenildi.

Kaynak: aa