TOKAT (AA) - AK Parti Tokat Merkez İlçe Başkanı Ahmet Bay, "2015 seçimlerinde de hem partimizi hem Tokat'ı iyi yerlere getirmek için var gücümüzle çalışacağız" dedi.

Bay, merkez ilçe binasında gazetecilere yaptığı açıklamada, 23 Kasım Pazar günü Merkez İlçe 5. Olağan Kongresi'nin tamamlandığını belirtti.

Delegelerin tamamının oyunu alarak yeniden başkan seçildiğini ifade eden Bay, "Delegelerime ve teşkilat mensubu arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. İnşallah 2015 seçimlerine daha iyi bir şekilde hazırlanmak için güç tazeleme olarak belgelediğimiz daha öncede beyan ettiğim kongremizi tamamladık. Şuanda 30 arkadaşlarımızla çalışmalarımıza başladık. Bundan sonra da 2015 seçimlerinde de hem partimizi hem Tokat'ı iyi yerlere getirmek için var gücümüzle çalışacağız. Bizler 432 delegemiz ile kongreye gitmiştik. Bu 432 delegemizin 326 tanesi oy kullanmak için sandık başına gitti. Bunların tamamının teveccühüyle tekrar merkez ilçe başkanlığı görevini yürütüyoruz" dedi.

Tokat'ın daha iyi seviyelere getirmek için çalışacaklarını kaydeden Bay, kongre sürecinde destek verenlere teşekkür etti.

Kaynak: aa