TRABZON (AA) - AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi, Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Rektörü Prof. Dr. Süleyman Baykal, Trabzon İl Emniyet Müdürü Murat Köksal ve Cumhuriyet Başsavcısı Hayrettin Akçıl'ı makamında ziyaret etti.

Revi ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri ilk olarak KTÜ Rektörü Prof. Dr. Süleyman Baykal ile bir araya geldi. Revi, burada yaptığı konuşmada, Trabzon için KTÜ'nün lokomotif bir güç olduğunu vurgulayarak, turizm şehri olmayı hedefleyen Trabzon'un sağlık ve eğitim kenti olması yönündeki çalışmalarda KTÜ'nün önemli bir sorumluluğu olduğunu kaydetti.

Prof. Dr. Baykal da özellikle 2015 yılı yatırımlarıyla ilgili devlet kademesinde olan projeler hakkında Revi'ye bilgilendirmede bulundu.

Konuşmaların ardından Revi ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri Trabzon İl Emniyet Müdürü Murat Köksal'ı ziyaret etti. Trabzon'un huzurlu bir kent olmasında emniyet birimlerinin çalışmalarını takdir ettiklerini dile getiren Revi, "Huzurlu kent imajımızın zedelenmemesi için Emniyet Müdürlüğünün her anlamda yanındayız" ifadelerini kullandı.

Revi ve beraberindekiler ziyaretleri kapsamında son olarak Trabzon Cumhuriyet Başsavcısı Hayrettin Akçıl ile bir araya geldi. Yeni adliye sarayının Türkiye'nin en iyi adliye saraylarından biri olduğunu işaret eden Revi, adliye sarayının hem Kaşüstü'ne bir canlılık getirdiğini hem de sağlıklı ve kullanılabilir bir mekan oluşturduğunu belirtti.

Akçıl ise siyasi partilerin, anayasanın vazgeçilmez unsurları olduğunu dile getirerek, "Kapımız herkese açıktır" dedi.

Kaynak: aa