Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ankara Milletvekili Aylin Nazlıaka, Cumhuriyet Kadınları Derneği davetlisi olarak geldiği Samsun’da bir takım ziyaretler gerçekleştirdi.
Cumhuriyet Kadınları Derneği davetlisi olarak Samsun'a gelen Milletvekili Aylin Nazlıaka, CHP Samsun İl Başkanlığı’na ziyaret gerçekleştirdi.
CHP Samsun İl Başkanı Mehmet Atalay’ı makamında ziyaret eden Nazlıaka, burada yaptığı konuşmada, “Cumhuriyet Kadınları Derneği’nin davetlisi olarak Samsun’a geldim. Türkiye’de kadın hakları konusunda ne noktadan ne noktaya geldik, onun üzerinden genel anlamda değerlendirme yaptık. Aynı zamanda bugün burada örgütümüzü de ziyaret ederek, seçim sonuçlarımızı değerlendiriyoruz. Bundan sonraki süreci nasıl yöneteceğimiz ile ilgili olarak bilgi alışverişinde bulunuyoruz. Samsun çok önemli bir ilimiz, 19 Mayıs’ta ben Samsun’dan gelecek olan davetlilerimizi Anıtkabir’de karşılama sözünü verdim bugün. Bunun için bugünkü birlikteliğimiz daha çok duygudaşlık yakalamak ve bununla ilgili olarak ileriye dönük olarak projelerimizi gerçekleşme yönünde bir bilgi alışverişi bulunmak şeklindeydi” dedi.
CHP İl Başkanı Mehmet Atalay da ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Ardından Nazlıaka, parti binasında il ve ilçe kadın kolları üyeleri ile bir araya gelerek istişarede bulundu.
Kaynak: iha