BOLU (AA) - AK Parti Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun, Bolu Muhtarlar Derneği Başkanı İlhan Çalışkanı makamında ziyaret etti.

Ercoşkun, ziyarette yaptığı konuşmada, son günlerde yaşanan terör olaylarına değinerek Türkiye Cumhuriyeti'nin büyüklüğünden bahsetti.

HDP'nin uluslararası bir proje olduğunu ve seçime parti olarak girmeye ikna edilmesiyle birlikte bu sürecin gerçekleştiğini ifade eden Ercoşkun, "Eğer HDP barajı geçemeseydi bölge parlamentoda temsil edilmiyor diye böyle bir karışıklık ortamı oluşturacaklardı. Barajı geçti, MHP'nin milletvekili sayısı kadar milletvekili çıkarttı. Bir şımarıklıkla adeta vatan hainliği sayılabilecek şekilde değerlendirilebilecek söylemler. Böylesine bir ortamla karşı karşıya kaldık" şeklinde konuştu.

"Allah'ın izniyle Türkiye'nin bu süreçten dahada kuvvetlenerek çıkacağını ümit ediyorum. Bana göre tüm bu neticeler, mücadeleler sonucunda böyle bir netice elde edeceğiz" diyen Ercoşkun,  şöyle devam etti:

"Sokaktaki vatandaşımız 20-30 sene önce olayları sadece oluş şekliyle değerlendirirken, şuanda bu olaylar kime fayda sağlıyor, kim zarar görüyor bunu çok iyi görüyor. Bu olaylar tüm Türkiye'ye zarar veriyor. Kime fayda sağlıyor, Türkiye'nin öyle yada böyle son 12-13 senede elde ettiği kazanımlar neticesinde gerek bölgesinde gerekse dünyada sözü dinlenen bir ülke haline gelmesi kimleri rahatsız ediyorsa onlara da fayda sağlıyor. Oyunun büyük oynandığını okuyan vatandaşımız bu süreçte devletinin yanında. Bizde milletimizi temsil eden kişiler olarak, tüm gücümüzle mücadeleyi sonuna kadar götüreceğiz." 

 

Kaynak: aa