Rize Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Merkezi Genç tiyatro ekibi tarafından sahnelenen ‘Ah Şu Gençler’ isimli Oyun büyük beğeni topladı.
Ali Metin Kazancı Rize Lisesi Salonu’nda sahnelenen oyunu Rize Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Çelik, Gençlik Merkezi Müdürü Muammer Bayraktar, Halk Sağlığı Müdürü Dr. Faik Özşahin, veliler ve Tiyatro severler izledi.
Oyunda, gençliğinde psikolojik sıkıntı yaşayan bir gencin doktora gitmesi ve doktorun sıkıntıyı çözmek için hastanın çocukluğuna inerek araştırma yapması ve sorunun çocukluktan başladığını konu alan gösteride, eğlenerek sorunların nasıl çözüleceği anlatıldı.
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Çelik Tiyatro sonrası yaptığı konuşmasında gençlere yapılan yatırımın geleceğe yapılan yatırım olduğunu belirterek, “Devletin desteğini arkasında hisseden ve milli birlik ve berberlik içinde manevi değerlere saygılı geleceğe umutla bakan, özgüven sahip bir gençlik için desteğimiz her zaman geçlere verilecektir. Güçlü yarınlar için bu gençliğe ne yapsak azdır” diye konuştu.
Kaynak: iha