Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu tarafından 24-26 Mart tarihleri arasında Antalya’da düzenlenen 2. Bölge Atletizm Şampiyonasına ilimizi temsil eden Zehra Usta Özel Eğitim Uygulama Merkezi ve Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi spor kulübü derneği sporcuları Rize Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünü ziyaret ettiler.
Zehra Usta Eğitim Uygulama Okulu Spor Kulübü Derneği sporcularını makamında ağırlayan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Çelik, özel sporcularla yakından ilgilendi. Sporculardan yarışlar hakkında bilgi alan Çelik, sporculardan bundan sonraki şampiyonalarda da başarı beklediğini ifade ettiler.
Öğretmenlik yıllarında özel sporcularla çalışma imkanı bulduğunu belirten Çelik, özel çocuklarımızın fırsat verildiğinde kendi yeteneklerini en üst düzeyde sergileyebildiklerini ve ayrıca sportif faaliyetler yoluyla sosyal yaşama kabullerinin sağlandığını vurguladılar.
Okul yönetici ve antrenörlerinden okul kulübü hakkında bilgi alan Çelik, “İlimizdeki bütün okul kulüplerine katkı sağlamaya çalışıyoruz. Özellikle dezavantajlı gruplara yönelik hizmet veren kulüplere her zaman destek çıkacağız. Engelli bireylere yönelik olarak il çapında düzenlenecek bütün sportif organizasyonlarda bizden beklenen bütün desteği vereceğiz” dedi.
Ziyaret sonrası Çelik, sporculara çeşitli hediyeler takdim ederek tekrar sporcuları tebrik ettiler ve okul yönetimi ve antrenörlerinin başarılarının devamını dilediler.
Kaynak: iha