Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu ve AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Keçeoğlu, Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli’yi makamında ziyaret etti.
Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli’yi ziyaret eden Başkan Toçoğlu, daha sonra Adapazarı Belediyesi’ne yeni atanan Teknik İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Mustafa Deverendi ve İnsan Kaynakları’ndan Sorumlu Başkan Yardımcısı Erol Aydın’ı da ziyaret ederek yeni görevlerinde başarı diledi. Başkan Toçoğlu, kurumlar arasında iletişimin hizmet açısından önemli olduğuna dikkat çekerek, “Adapazarı Belediyemize atanan Başkan Yardımlarımıza görevlerinin hayırlı olmasını diliyorum” dedi.
Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli, milletin belediyelere olan güvenini boşa çıkarmamak için büyük gayret göstereceklerini ifade ederek, “Artan mahalle sayımız gücümüze güç katkı. Daha fazla nüfusa hizmet verebilmek bizi onurlandırıyor. Mahalle sayımızın artması beraberinde bize daha büyük sorumluluklar getiriyor. Bu açıdan yaptığımız ve yapacağımız tüm planlarda her mahalleye eşit hizmet götürmeye çalışacağız” diye konuştu.
Kaynak: iha