Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı’yı makamında ziyaret ederek “Hayırlı olsun” dileklerini iletti.
Başkan Yılmaz, beraberinde Büyükşehir Belediyesi Meclis Başkan Vekili Turan Çakır’la birlikte geldiği Atakum Belediyesi’nde Başkan İshak Taşçı ve zabıtalar tarafından kapıda karşılandı. Zabıtaları selamladıktan sonra başkanlık makamına geçen Başkan Yılmaz, Taşçı’yı Atakum’da elde ettiği büyük başarı nedeniyle tebrik etti. Yılmaz, seçimlerde gösterilen başarının hizmet yarışında da devam edeceğine yürekten inandığını ifade etti.
Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı da nezaketinden ve ziyaretinden dolayı Başkan Yılmaz’a teşekkür ederek, “Seçim sırasında verdiğimiz sözleri yerine getirmek için gece-gündüz çalışmamız gerekiyor. Atakum halkının bizden beklentileri var. Bunun bilincindeyiz ve onlara layık olmak için başta siz Büyükşehir Belediye Başkanımız olmak üzere hep birlikte el ele bu hizmet yarışını ve mücadelesini devam ettireceğiz. Bir kez daha nazik ziyaretiniz için teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.
Kaynak: iha