> Üst akıl dedikleri Batı emperyalizmi seçim sürecine girmiş süreci yönetiyor. Ülkenin bölünmesi için kendilerine yardımcı olacak iktidarı ,ülkede iş başına getirmenin çalışmalarını yapıyor.Türk milletine kendilerine yandaş siyasileri seçtirecekler.Geçmişte olduğu gibi Türk milleti de siyasileri ben seçtim diyerek uyutulmaya devam edilecektir.Türk milleti oynanan oyunları ve yapılan işlemleri görerek sandıkta siyasilerini seçerken çok dikkatli olmalıdır.
> Üst akıl ülkenin parçalanması ve bölünmesi için olmazsa olmaz olarak başkanlık sistemini desteklemektedir.Başkanlık sistemine geçmek için Anayasanın değişmesi gerekmektedir.Anayasanın değişmesi için gerekli sayıda yandaş siyasileri meclise seçtirmek gerekmektedir.Üst akıl seçim sürecini bunların gerçekleşmesi üzerine yönetiyor.Üst aklın A,B,C planları vardır.Zamanı geldiğinde o planı hayata geçirip sonuca gidiyor.
> Oyunlardan bazılarını ip uçları vererek ortaya koymaya çalışacağım.
> 1- AKP içinde kavga var görüntüsü içinde sayın Cumhurbaşkanın önü açılıyor..Seçim sürecinin sayın Cumhurbaşkanın kontrolünde yaşanması sağlanıyor.Seçimin başkanlık güven oyuna dönüştürülerek sandıktan yeterli siyasiler meclise taşınmak isteniyor.
> 2-HDP parti olarak seçime sokarak%10 barajının avantajını kullanmak istiyorlar.HDP %10 barajını geçse de,geçmese de görevini yerine getirecek.
> 3-İktidarın paralel devlet,terör örgütü dediği cemaat MHP içinde yerini alarak MHP önün kesilmesi.
> 4-PKK bölünmüş gösterip HDP başkanı eliyle batıdan oy devşirmek.Karadeniz de oy tabanı yaratmak.Sosyalist seçmenlerin oyunu alarak AKP ye yazdırmak istiyor.
> 5- Vatan partisi eliyle Atatürkçü seçmenlerin oylarını AKP yazdırmak.Atatürkçü seçmenler vatan partisi başkanın konuşmalarına dikkat ederlerse satır aralarında Amerikanın AKP dışladığı için seçimi kaybetmekte olduğunu söyler.Bu söylemi tersinden okursak Amerika bize destek vererek iktidara yürüyoruz dur.Amerika orta doğuda savaşı kaybetmiştir derken,Amerika Suriye üzerinde B,C planlarını uygularken ,Sedat la yollarına devam kararı aldığı dönemde Ülkeyi temsilen Vatan partisi Suriyeyi ziyaret etmiştir.
> 6-CHP seçim bölgelerinde ön seçimle siyasilerin seçmenleri tarafından seçilmesinin önünü açmış,Atatürkçü olduğunu söyleyen seçmenine Atatürkçü siyasileri seçme fırsatı vermiştir.CHP seçmeni ön seçimde Atatürkçü siyasileri aday yaparak içindeki mikropları temizlemekle yüz yüzedir.Ön seçimde seçtikleri adaylar meydanlara çıktığında eleştirme hakları ortadan kalkar.Atatürkçü adaylara da, geçmişte sandık başına gitmeyenler ,sandık başında desteklerini vermelidirler.Sandık başına gitmeyenler de ülkesi için sorumluluk duymayanlar olurlar.
> Yaşanan gelişmeler gösteriyor ki CHP dışında ki partiler üst akıla güvenip seçim meydanlarına çıkarlarken,CHP Türk milletine ve seçmenlerine güvenerek seçim meydanlarına iniyor.Meclise gidecek vekilleri seçecek olan Türk milleti ,Ön seçimde aday olan adaylara verdikleri oylar üzerinden kendi akıllarını kullanarak vekil seçtiklerini ortaya koyacaklardır.
>