Çocuk İstismarları devam ediyor
Sakarya barosunun genç başkanı Av. Zafer Kazan başta olmak üzere, çocuklarımızın cinsel istismarlarının önlenmesi için toplumun eğitilmesi ekonomik bakımdan güçlendirilmesi gerektiğini belirtenler de görüşlerini artık açıklamaya başladılar. Sakarya Barosunun genç başkanı Av. Zafer Kazan bu konuda şöyle diyor: 'Toplumumuzda masumlar katlediliyor. Bir toplumda masumlar, çocuklar, korumaya muhtaç olan canlılar eğer ki gözlerimizin önünde eriyip gidiyorsa oturup bir düşünmemiz lazım. Toplumun bu konularda ne yapacağını hep beraber yeniden değerlendirmemiz lazım. İdam çığlıkları yerine bizim neden bunlar böyle oluyor çığlıkları atmamız gerekiyor. TBMM bir an önce toplanıp bu konuları bir araştırma konusu haline getirmeli. Çocuk cinayetlerini, çocuk istismar ve kaçırılmalarını biz meclis araştırması haline getirip önce bunları bir teşhis etmemiz gerekiyor. Sonra hep birlikte bu hastalığın köklerine inmeli ve bu hastalığı nasıl tedavi edebilirizin yollarını aramalıyız. İdam çığlıkları değil, hep beraber bir araya gelerek bu konunun altında yatan nedenleri ortaya çıkarmak ve çözüm oluşturmak zorundayız' Yazarımızın sorusu üzerine de “Bu cümleden olmak üzere enflasyon ve açık bütçeler insanların ceplerinden paralarının  sofrasından yiyeceklerini alınması demek olduğundan  TBMM acilen DENK bütçe yapmalıdır. Dedi. Alkışlarla bu düşüncelere biz de gönülden katılmaktayız.
Memleketimden İnsan manzaraları artarak devam ediyor..
Herhangi bir gazetenin herhangi bir gününden birer cümle ile memleketimden insan manzaralarını alt alta yazalım ve düşüncelerimiz de ekleyelim.
-Adana’da fuhuştan yakalanan Gürcistanlı M.S. de (49) HİV virüsü tespit edildi
(AIDS bulaşıcı bir virüs hastalığıdır. Mikrobu HIV (hiv) adı verilen virüstür.) 
-Kayser’de A. A. Bozdemir parkta alkol alan3 kişiyi uyardı Çıkan tartışmada tabancayla öldürüldü
-Kocaeli’nde 3 çocuk annesi A.S. aşığını eve aldı.  Ancak kayınvalidesine yakalandı
-Dur ihtarına uymayan sürücü 2 polisi ezdi.
-Şimdi de Evrim kayıp. Dilek- Burhan Atış çiftinin çocukları Evrim ateş. Evde yalnızken kaçırıldı Jandarma ve AFAD kayıp çocuğu aramaya başladılar.
İstanbul Ümraniye’de taksi şoförü Şenol G.  Canan A. yı darp ederek hakarette bulundu. Şenol G. Tutuklandı  önceki gün yapılan duruşmasında  1. Yıl 3 ay hapis aldı. Ancak tahliye edildi
Adana’da Suriyeli İbrahim Rimi serinlemek için kanala girdi. Gencin cesedini kanala girdiği yerden 5 km uzakta bulundu.
KHK ile kamudan 18.601 kişi ihraç edildi
.
Bu haberleri ben uydurmadım. Bir gazetenin bir günlük haberleridir. Yaşadıklarımız 1952 sonbaharında enflasyon politikası ile tam manasıyla iflasa sürüklenen  ve o tarihten bu yana DENK bütçe yapılarak acıları onarılmamış Türk milletinin bundan sonra da her gün devam edeceği kesin olan enflasyon ve açık bütçelerden neşet eden acılar yumağının sadece bir günlük sahnesidir.Yeni seçilen 27. Dönem TBMM ve yeni kurulan Cumhurbaşkanlığı yeni yönetiminin hükümeti bu konuda enkaz devralmıştır. Enkazın temizlenmesinde TBMM ne ve yeni hükümetine başarılar dileriz.
Yeni kurulan Hükûmetimiz nasıldır.
Bizim memleketimizde yeni doğan bebeklere sadece uzun ömürler ve başarılar dilenir. Ama hükümetimizin başına millerimiz fazla güvenemiyor. Bunu nereden çıkarıyoruz. Seçimlerde %2.57 ile seçimi zor aldı da oradan söyleyebiliyoruz. Dört bakan AKP karnelerine göre başarısız oldukları açık olan Binali Yıldırım kabinesinden gelmektedirler. Diğerleri ise  özel teşebbüs ağırlıklı uzmanlar. Devlet içinde pişerek yetişmemişlerdir. Devletin yanlışlarını uygulamalarını sistemden değil de insanlardan zannederler. Açıklanan nedenlerle biz bu kabinenin başarısından umutlu değiliz. Ancak başarılı olmalarını gönülden dileriz.
                                                                                                       
Sayın Muharrem İnce’ye açık not.
Muharrem inceyi tanımayan herhalde kalmadı. Hepimiz onu tanıdık. En önemli seçim vaadi bilindiği gibi Türk milletini birleştireceğim. Davam Türkiye davasıdır şeklinde idi. Türkiye ayrışmıştır doğru. Ama nasıl ayrışmıştır. Bir kısım siyasilerimiz açık bütçe yaparak  İsmet İnönü’nün deyimi ile Türk milletini tam manasıyla iflasa sürüklüyorlar. Bir kısım Atatürk gibi, İsmet İnönü gibi ve nihayet bizim gibi düşünenler de  bu ağır gidişe ancak DENK bütçe yapılarak  SON verilebilir diyoruz. Atatürk DENK bütçe yaptı. İsmet İnönü  bu yolu sürdürdü. 14 Mayıs 1950 de iktidara gelen DP+Harici bedhahlar koalisyonu bu yola uymadıklarından felaketler yumağında yuvarlanıyoruz. Muharrem ince fizik öğretmenidir. Bu nedenle bilir.  Cisimler ısınınca genleşirler. Daha fazla ısınırsa erirler yanıcı ise yanarlar. Açık bütçeler de tıpkı ateş ve ısı gibi toplumları yakan ve fakru zarurete sürükleyen temel yanlışlardır. Bu temel yanlışı düzeltmeden salaha çıkamayız. Açıklanan nedenle Sayın  Muharrem İNCE bir basın toplantısı ile Türk milletinden özür dilemeli, seçimlerde eksik söylemiştim. Şimdi tamamlıyorum. Atatürk’ün bilimim emri olan DENK bütçeye bir an önce dönmeliyiz demelidir. Türk milletinden daha başka görevler istiyorsa başka yolu yoktur. NOKTA.
 
Sonuç ve Dua
Yazımızı dua ile bitirelim çünkü duadan başka ümidimiz kalmadı.
 Yüce Allah’ım, Cumhuriyetimizi yıkmak için 30 Ekim 1923 te yola çıkanların faaliyetlerini durdur ve onları yok et.
Ya rabbim, Cumhuriyetimizi korumak , kollamak ve ebediyete kadar payidar kılmak  için 29 Ekim 1923 te yola çıkan Cumhuriyetçileri muzaffer eyle. AMİN