Siirt Ticaret ve Sanayi Odası (STSO) Meclis Başkan Vekili Metin Arıtürk başkanlığındaki yönetim ve meclis üyelerinden oluşan heyet, Siirt Belediye Başkanı Tuncer Bakırhan’a tebrik ziyaretinde bulundu
STSO Meclis Başkan Vekili Arıtürk, sorunsuz bir seçim dönemi atlattıklarını belirterek, bundan sonraki sürecin Siirt için çok önemli olduğunu söyledi. Arıtürk, “Siirt’in sanayi ve ticari hayatının daha aktif olması için Ticaret ve Sanayi Odası’nın da içerisinde yer aldığı tüm sivil toplum kuruluşları ile beraber dayanışma içinde olacağız. Siirt’in bir adım daha önde olan şehirler konumuna gelebilmesi için dayanışma ruhu içerisinde çalışmalar yapma kararlıyız” dedi.
STSO Başkan Vekili Nedim Kuzu ise, Siirt çıkarları için çalışacaklarını söyledi. Kuzu, “İlimizin sosyal ve ekonomik açıdan geliştirilmesine katkı sağlamak için gerek belediyemiz gerekse diğer kamu kurum ve kuruluşlarına ortak çalışma yapmaya hazırız. Yeter ki ilimizin çıkarları söz konusu olsun. Bu anlamda 30 Mart seçimlerinde halkın iradesiyle seçilerek göreve başlayan eş başkanlar Epözdemir ve Bakırhan’ı kutlar yeni görevlerinde başarılar dilerim” diye konuştu.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Bakırhan, Siirt’in gelişmesi için STK’larla ortak çalışmalar yürüteceğini söyledi. Ziyaret, karşılıklı sohbetin ardından sona erdi.
Kaynak: iha