Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Şırnak İl Başkanı Mehmet Demir, Kutlu Doğum Haftası münasebetiyle bir mesaj yayınladı.
Dinimizin ahlak ve inanç anlayışını tüm dünyaya duyurmak gerektiğini belirten Ak Parti İl Başkanı Mehmet Demir, mesajında şu ifadelere yer verdi:
“Alemlere rahmet olarak gönderilen sevgili Peygamberimiz (S.A.V)’in doğumunun sene-i devriyesindeyiz. Peygamberimizin hayatı bize örnek ve rehberdir. “Yürüyen Kuran” tarifi bunun en açık ifadesidir. Bu kutlu haftada Peygamberimiz'in (S.A.V) bizlere aktardığı ilahi mesajlara kulak vermeli, dinimizin ahlak ve inanç anlayışını tüm dünyaya duyurmalıyız. Bugün, kanla, acıyla, zulümle ve adaletsizlikle sarsılan insanlığın içine düştüğü çıkmaz, inanıyorum ki, Peygamberimizin 1400 yıl önce vazettiği barış, sevgi, merhamet ve adalet kavramlarının, hakiki manada ihyasıyla aşılacaktır. Bu hafta Peygamberimiz, ilimizde ve Türkiye’nin her bir yerinde çeşitli etkinliklerle anılacak. Örnek yaşamından hisseler alacağız. Bu duygu ve düşüncelerle kardeşlik duygularımızın arttığı, birlik ve beraberliğimize vesile olduğu bir hafta olması dileğiyle Kutlu Doğum Haftası'nı kutluyorum".
Kaynak: iha