Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Siyaset Akademisi “Yerel Yönetimler” programında başarısını birincilikle tamamlayan AK Parti Şırnak İl Koordinatörü Ahmet Demir ve Uludere ilçe Başkan Yardımcısı Ahmet Tonka ödüllerini Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın elinden aldı.
AK Parti Ar-Ge Başkanlığı'nca düzenlenen 16. dönem Siyaset Akademisi'nde başarı gösterenlere ödülleri verildi. 81 ilin birincileri ile Türkiye genelinde dereceye girenlerin ödüllerini aldığı törende AK Parti Siyaset Akademisi “Yerel Yönetimler-2” programında Şırnak il birinciliğini kazanan AK Parti Uludere ilçe Başkan Yardımcısı Ahmet Tonka ve AK Parti Şırnak İl Koordinatörü Ahmet Demir, Başbakan Erdoğan’ın elinden plaket alma mutluluğunu yaşadı. AK Parti Şırnak İl Başkanı Mehmet Demir, yönetiminde yaklaşık 5 ay süren programda, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu, Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Muhammed Balta, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler, İstanbul Milletvekili Lokman Ayva, İletişim ve Sosyal Medya Uzmanları ve öğretim görevlileri ile Şırnak’ta yaklaşık 100 kursiyere ders verildiğini söyledi. Demir, AK Parti Siyaset Akademisi 16. dönem programının Şırnak’ta ilk kez gerçekleştirildiğini ifade etti. Demir, “Bu tür programlara Şırnak olarak ilk kez ev sahipliği yaptık. Çok ciddi bir katılım oldu yaklaşık 8 hafta süren Siyaset Akademisi programımıza ilgi gösteren herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.
AK Parti Şırnak İl Koordinatörü Ahmet Demir Siyaset Akademisi’nin Şırnak’ta açılan tüm programlarına büyük bir istekle katıldığını ifade etti. Demir, "Aktif siyaset içinde olan bir birey olarak siyasal bilincimi ve siyasal sorunlara duyarlılığımı arttırarak, partim ve milletime daha iyi hizmet üretme amacı ile katıldığım dersler verimli, etkili, aydınlatıcı ve kişisel gelişimim açısından çok yararlı oldu. Akademi programı özenle seçilen ülke ve dünya gündemiyle ilgili konular ve kişisel gelişimimize katkı sunacak içerikte hazırlanmış ve alanında uzman bilim insanları ve tecrübeli siyasi büyüklerimiz tarafından verildi. Emeği geçen tüm kadrolara teşekkür ve hürmetlerimi sunarım” diye konuştu.
AK Parti Uludere İlçe Başkan Yardımcısı Ahmet Tonka ise, Bu büyük onur, heyecan ve deneyimi kendilerine yaşatan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a minnettar olduklarını söyledi.
Kaynak: iha