İhlas Grubu yöneticileri, 30 Mart yerel yönetim seçimlerinde Sivas Belediye Başkanlığını kazanan Sami Aydın'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
Ziyarete, İhlas Pazarlama ve Türkiye Gazetesi Sivas Temsilcisi Ahmet Turkan, İhlas Vakfı Öğrenci Yurdu Müdürü Ahmet Öztürk, Huzurlu Gayrimenkul Yatırım A.Ş. Koordinatörü Ahmet Tekin Erdem, Huzurlu Gayrimenkul Yatırım A.Ş. Sivas Koordinatörü İbrahim Denizli'nin yanı sıra Yüksek Mimar Ayşe Aydın Ak da katıldı.
Sivas Belediye başkanı seçilen Sami Aydın ve ekibine yeni görevinde başarılar dileyen Huzurlu Gayrimenkul Yatırım A.Ş. Koordinatörü Ahmet Tekin Erdem, “Bu yeni dönemde kazanan, Sivas ve Sivas halkı olacak” dedi. Erdem, İhlas Grubu ve Huzurlu Gayrimenkul Yatırım A.Ş. olarak Sivas’ta yapacakları hizmetler ve yatırımlar hakkında bilgi verdikten sonra, İhlas Yayınlarından oluşan kitap setini Başkan Aydın’a hediye etti.
İhlas yöneticilerinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti belirten Başkan Sami Aydın ise, “Halkımıza hizmet etmek için yeniden göreve geldik. Halkımızın bize olan teveccühlerine teşekkür ediyoruz. Bizi göreve getiren Sivas halkına hizmet etmek için gecemizi gündüzümüze katarak çalışacağız, onlar her şeyin en güzeline layıklar. Sadece bize oy veren Sivaslıların değil, Sivas merkezde yaşayan 320 bin Sivas il sınırları içerisinde yaşayan 630 bin, yeryüzünde yaşayan milyonlarca Sivaslı’nın belediye başkanı olacağım” dedi.
Kaynak: iha