Sivas Esnaf ve Sanatkarlar Odası Birlik Başkanı Beşir Köksal, Suşehri ilçesinde bulunan odaları ziyaret etti.
İlk olarak Suşehri Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Süleyman Şen’i ziyaret eden Köksal ve beraberindekiler, daha sonra Suşehri Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Kemal Karakaya’yı ziyaret etti.
Oda Başkanlarıyla birlikte fikir alışverişinde bulunan Köksal, 30 Mart 2014 tarihinde yapılan Belediye Başkanlık seçiminde Suşehri Belediye Başkanı olan Fazlı Yüksel’i makamında ziyaret etti.
İlçe ziyaretiyle ilgili Yüksel’e bilgi veren Köksal, 4 Mayıs 2014 tarihinde Sivas’ta yapılacak olan birlik seçimi için oda başkanlarını davet amaçlı Suşehri’ne geldiklerini söyledi.
Sivas Esnaf ve Sanatkarlar Odası Birlik başkanlığına bağlı 33 kayıtlı odanın bulunduğuna işaret eden Köksal, Bu odalardan 14 tanesinin Sivas merkezde, diğerlerinin ise ilçelerde bulunduğunu kaydetti.
Ziyaretten dolayı Köksal ve beraberindekilere teşekkürlerini ileten Suşehri Belediye Başkanı Fazlı Yüksel, Uzun yıllar Sivas merkezde kaldığını söyleyerek, “Sivas’ı çok seviyorum. Sivas esnafımız kendi kabuğunu kırdı. Müşterilerine çok sıcak davranıyorlar. Buda esnaflarımız için, Sivas’ımızın gelişmesi için çok önemli” dedi.
Kaynak: iha