Yıldızeli ilçesinde Kutlu Doğum Haftası nedeniyle düzenlenen programda izdiham yaşandı.
Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed (SAV)’in doğum yılı münasebeti ile ilçe müftülüğü tarafından spor salonunda düzenlenen programa vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.
Saygı duruşunda bulunulmasının ardından İstiklal Marşı okundu ve Kuran’ı Kerim tilavetinin ardından program başladı. Açılış konuşmasını yapan İlçe Müftüsü Cabir Çelik, çok büyük bir katılımın olduğunu belirtti ve programa gelen herkese teşekkür etti.
Müftü Çelik’in ardından Kemankeş İlahi Grubu ilahilerini seslendirdi. Eğitimci Yazar Sait Çamlıca “Peygamberimiz Din-Samimiyet” konulu konferans verdi. Eğitimci Yazar Çamlıca, salonu dolduran kalabalığa teşekkür etti ve konferansında gençlerin eğitimindeki önemine değindi. Konferansın ardından İlahi sanatçısı Abdurrahman Önül konser verdi. Yoğun ilgi gösteren vatandaşlar konser sırasında sanatçı ile fotoğraf çekinmek isteyince Sanatçı Önül’e zor anlar yaşattı.Semazenler eşliğinde konser veren Önül’e dinleyiciler program boyunca ilahilere eşlik etti ve karanfiller attı.
Programa Kaymakam Mehmet Gökhan Zengin, Belediye Başkanı Yılmaz Navruz, İl Müftü Yardımcısı Hasan Hüseyin Susam, AK Parti İlçe Başkanı Hacı Akar, ilçe protokolü ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Kaynak: iha