10 yıldır kaybettiklerimizi kazanmak şimdi elimizde diyen Başkan Adayı Torun, “30 Mart akşamı açılacak sandıklardan, Ulubey’e hizmet çıkacak, Ulubey kazanacak” dedi.

             Seçimlerin Ulubey’in güzel yarınlarının kapısı olduğuna dikkat çeken Torun,  “Artık Ulubey’in kötü gidişine dur deme zamanı. Artık 41 Mahallesi ile kalkınmış, hizmet ve yatırımlarla buluşmuş bir ilçe  oluşturma zamanı. Büyükşehirle omuz omuza vererek, Ulubeyli hemşehrilerimize modern şehircilik hizmetlerinin en güzelini yapma zamanı”  diye konuştu.

 Kaybetmeye artık tahammülü kalmadığını her fırsatta vurguladığımız Ulubey’imizin yıllardır engellenen hizmet ve yatırımlarla buluşmasını sağlayacağız diyen CHP Ulubey Belediye Başkan Adayı Sami Torun, şöyle konuştu: “Ulubey 30 Mart sabahı yepyeni bir geleceğe uyanacak. Allah nasip ederse, halkımızın teveccühüyle göreve geldiğimizde projelerimizi hızla gerçekleştireceğiz. Yapacağımız hizmet ve kazandıracağımız yatırımlarla, toplumumuzun tüm kesimlerinin mutlu olmasını sağlayacağız.”
 
“Mevcut yönetimdeki kadro, aynı ekiple bir 5 yıl daha istiyor”

              Mevcut yönetimdeki kadronun aynı ekip ve zihniyetle Ulubey’in bir 5 yılına daha talip olduğunu hatırlatan Torun, “Belediye Meclisi kontenjan birinci sıra adayı demek, Belediye Başkan Yardımcılığı demektir. 10 yıl Ulubey’i yöneten ve yaşanmaz hale getiren kadroyu halkımızın takdirine bırakıyoruz.” şeklinde konuştu.

“Enerjimiz var,sevgimiz var”


               Daima ulaşılabilir olacağını önemle vurgulayan ve kendisine iletilen sorunların takipçisi ollacağının sözünü veren Torun açıklamasını şöyle tamamladı: “Aklımızda halkımız, yüreğimizde Ulubey sevgimiz, enerjimiz ve bu kente hizmet sevdamız var. Umutlarımızı, daha modern, daha mutlu bir Ulubey’e dair hayallerimizi hep birlikte, Ulubeylilerle el ele vererek gerçekleştireceğiz. Göreve geldiğimizde, hiçbir mahallemiz hizmetten mahrum kalmayacak. Ulubey’i çağdaş belediyecilik hizmetleriyle donatacağız.”Haber Merkezi
Editör: Haber Merkezi