AKP Gürgentepe İlçe Teşkilatının 5.olağan kongresi Belediye düğün salonunda yapıldı, kongreye Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, İl Başkanı Hüseyin Akyol, İlçe Belediye Başkanları,İlçe Başkanları STK temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Kongrenin açış konuşmasını yapan İlçe Başkanı Remzi Şahin , göreve geldiği 3 yılın özetini yaparak biz Gürgentepe’de olmazları gerçekleştirdik. Gürgentepe zor yer olmasına rağmen halkımızla gönül dili ile konuşarak birlik ve beraberliği tesis edip halkımızın takdirini topladık , diyerek bunun sonucu  olarak da girdiğimiz seçimlerden hep başarı ile çıktık ve bunların karşılığını ilçemize yatırımlarla almaya başladık dedi.

Başkan Şahin, Gürgentepe Hastane inşaatı başta olmak üzere tüm mahallelerimizin yol ve su problemleri bir program dahilinde büyükşehir öncülüğünde çözülmeye başlandığını ifade etti. Şahin, bugünkü kongrenin bir güven tazeleme seçimi olacağını belirterek , daha önce görev almış tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyor, yeni seçilecek ekip arkadaşlarıma bu kutlu yolda şimdiden başarılar diliyorum dedi.

Tek liste İle gidilen Gürgentepe seçimlerini   Remzi Şahin,138  oy alarak yeniden İlçe Başkanı seçilerek güven tazeledi.
 
Remzi Şahin Başkanlığındaki Gürgentepe Yönetim Kurulu Üyeleri ; Celal Şanlı,Mustafa Güven,Ayhan Kadim,Selami Akkuş,Celal Erdoğdu, Turan Aydemir,Ali Yalçınkaya,Cemal Kılıç,Haydar Demir,Salih Kaçar, Erol Orhan,Erkan Kır, Hacer Akkaya,Gülsüm Göl

İl Delegeleri ; Remzi Şahşn,Yener Yalçınkaya,Cetin Aksu, Nesrin Battal,Olgun Polat,Cevat Karadeniz, Cihan Yalçınkaya,Yüksel Şahin, Zekeriyya Uğur, Nihat Ataş, sezgin Şanlı,İrfan Arnak,Halit Aydın,Resul Ataş , seçildiler.Haber Merkezi
Editör: Haber Merkezi