Taşbaşı mahallesi muhtarı ve Türkiye nuhtarlar federasyonu genel başkanı Hüseyin Akdeniz seçimi kaybetti.Akdeniz sosyal paylaşım sitesinden yaptığı açıklamasında şunları söyledi;
Oy veren vermeyen tüm Taşbaşı'lı hemşerilerini teşekkür ediyorum. Yeni seçilen arkadaşımıza başarılar diliyorum. Şahsım itibariyle buraya kadarmış. Taşbaşı Mahallesi Yeni arkadaşımızla daha çok hizmet alacağına inanıyorum. Her zaman vatandaşımızın tercihine saygı duydum ve duymaya da devam edeceğim. Arkadaşımı tebrik ediyorum.
Tüm Türkiye genelinde bana her türlü deste ği veren arkadaşlarıma sonsuz teşekkür ediyorum. Ordu iline sonsuz destek verdiniz. Mahallemi Türkiye'nin sayfalarına taşıdınız. Sizlere birseyler verebilirseniz ne mutlu. Bu camianın hep mevcut muhtarlar yönetilmesi gerektiğini düşündüğüm için üzülerek aranızdan bir dost ve arkadaş olarak kalmak kaydıyla ayrılıyorum.Hayatım boyunca etik olan değerlerimden korumayı hep kendime bir görev saydım. Bunu devam ettirmek isterim. Bu görevi layıkıyla yerine getirmenin mutluluğu içinde bağlı bulunmuş olduğum Ordu Muhtarlar Derneği/Federasyonu ve Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu Genel Başkanlığından istifa ediyorum.
Türkiye Genelinde seçilen tüm arkadaşlarıma başarılar diliyor, umarım bu camiası daha yukarılara taşıyacak arkadaşlarıma inanıyor ve güveniyorum. Saygılarımla...Hoşçakalın.

Editör: Haber Merkezi