Şahin ziyaretler çerçevesinde sanayi esnafları, Serdaroğulları, Preton Prefabrik Beton Fabrikası, Altaş Yağ Sanayi, Selimiye Mahallesi esnafları ve Ordu Sanat Evine giderek vatandaşlarla biraraya gelmeyi sürdürdü.

Gün içerisinde çeşitli televizyon programlarına da katılan MHP’li Şahin akşam saatlerinde katıldığı Bucak Mahallesi açık hava mitinginde de önemli mesajlar verdi. Şahin burada yaptığı konuşmada; “Gün itibarı ile esnaflarımızla başladığımız ziyaretlerimizi Ordu Merkez İlçe sınırları içerisinde bulunan köylerimizi de ziyaret ederek vatandaşlarımızla kucaklaşmaya devam ettik. Gittiğimiz her yerde maalesef 12 yıllık AKP döneminde en fazla hak mahrumiyetine uğrayan Ordulular 30 Mart’tan sonra MHP’den hizmet beklediklerini söylediler.

ÜÇ ÖNEMLİ SORUNU DA BİZ ÇÖZECEĞİZ

Tabi Ordu’nun sorunlarını esasında AKP’de, CHP’de çok iyi biliyorlar. Zira her iki parti milletvekillerimiz ve Yerel İktidar organları çözüm noktasında bugüne kadar maalesef bir adım atmamışlar. Bu da ziyadesiyle bizleri üzmektedir. Altınordu sınırları içerisinde üç önemli sorun var. Bunlar başta yol, su, işsizlik ve beraberinde gelen göç. Biz mührü teslim aldığımızda ilk icraatlarımız arasında ki çözümlerde, hizmetler de bu başlıklar olacak.

VATANDAŞ KÖYÜNE GİDEMİYOR


Bakınız Merkez ilçedeyiz. Altınordu hudutları içeresinde yol sorununu görüyorsunuz. Ordu’da oturan vatandaşlarımız yol sorunu nedeniyle köylerine gitmeye imtina ediyorlar. Gidemiyorlar veya gitmek istemiyorlar. Biz Büyükşehir ve Altınordu iktidarımızda inşallah bu önemli sorunları yıl içerisinde çözerek bu hakkı da teslim edeceğiz” dedi.

Başta saydığım sorunların çözümünü hedefleyen tek parti burada MHP’dir diyen Şahin şöyle devam etti; “Hizmet anlayışımızda sanayinin yanı sıra yine istihdama yönelik bir kaç yatırımı da bu havzaya yıkarak Altınordu’nun altın köylerinde makus talihlerini yıkarak yolumuza devam edeceğiz. Biz mühürü devraldığımız gün şunu bütün samimiyetimle söylüyorum ki Altınordu hudutları içerisinde hizmet anlayışımızda hiç bir noktaya hizmet ayrımı yapmayacağız. Hizmetlerimiz her nokta da eşit ve adil olacak.

ALTINORDU ALTIN ÇAĞINI MHP İLE YAŞAYACAK


Bu duygu ve halishane dileklerimizle sizlerden hizmetlerimizi gerçekleştirebilmek için yardım ve destek istiyoruz. Allah inşallah bizleri ve ekibimizi mahcup etmeyecek. Bize görev tevdi edildiğinde Altınordu altın çağını MHP ile yaşayacak. Bunu yapacak inancımız da, gücümüzde var. Biz insana dayalı hizmetlerle halkımıza bu hakkı teslim etmek için söz verdik. Bu teslimiyeti de ancak yaparsa MHP iktidarı yapar diyor partimize gönül veren, destek olan herkesede teşekkür ediyorum” diye konuştu. Haber Merkezi

Editör: Haber Merkezi