31 Mart yerel seçimlerinde Altınordu Belediye Başkanı seçilen Aşkın Tören, mazbatasını alarak göreve başladı.

Ordu Adalet Sarayı'ndaki mazbata töreninin ardından, Altınordu Belediyesi önünde devir teslim töreniyle görevi Celal Tezcan’dan devralan Tören, herkese teşekkürlerini ileterek, “Altınordu’yu birlikte yöneteceğiz” dedi.

Ayrı gayrı olmadan herkese eşit hizmet edeceğini belirten Tören; “Emanetin Bismillahı niteliğindeki belgemizi aldık. Şimdi en başından beri ifade ettiğim gibi hizmet yoluna revan olma vakti. Seçim süreci boyunca 3 şeyi öne çıkardık. Aşkın Tören ulaşılmaz olmayacak, kibirlenmeyecek, hiç kimseyi ötekileştirmeden gönül belediyeciliğinin gereğini ayrımsız yapmaya devam edecek. Biz sizden emaneti istiyoruz dedik, bize güvendiniz ve bu görevi verdiniz. Bu şehre hizmet etmeye, halka hizmet etmeyi hakka hizmet sayarak görevimizi yapacağız.” dedi.

Herkese eşit hizmet

“Bu kardeşiniz bir hata yaparsa uyarmak sizin göreviniz sorumluluğudur.” diyen Tören, şöyle devam etti: “Bu topraklar üzerinde yaşayan her varlığı bu kardeşiniz ve Ak Parti birliği emanet almıştır dolayısıyla bizim ayrıştırıcı, ötekileştirici dilden uzak bu şehirde yaşayan herkese eşit hizmet etmeye devam etmemiz lazım.

Şehrimizin çok kültürlü yapısını muhafaza etmeye, geliştirmeye sizinle birlikte devam edeceğiz. Benim için her hemşerim azizdir. Onun için, katılım, demokrasi diyorum. Biz bu şehri akılla, adaletle, ahlakla ve zarafetle yöneteceğiz dedik ve insanımız bu çocuğuna güvendi. Ben de bu güveni boşa çıkarmamak için söz veriyorum.” Haber Merkezi

Editör: Haber Merkezi