CHP Ulubey İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenen mitingde Ulubey Belediye Başkan Adayı Sami Torun coşku ile karşılandı.

              CHP İstanbul Milletvekili Süleyman Çelebi'nin yanı sıra parti yönetiminin de tam kadro katıldığı mitingde, CHP Ulubey Belediye Meclis Üyeleri, Selim Mercan, Mehmet Eren, Mustafa Taş, Dursun Ali Ses, Ahmet Kutupoğlu, Atalay Gümüş, Mustafa Topal, Oktay Baybaba, Aydın Aydoğan, Haydar Göç, Cumhur Bıyıklı, Enver Kelem, Ergin Kısa ve Nihal Emeç, seçim otobüsünün üzerinden miting alanına toplanan Ulubeylileri selamlarken, Ulubey Adayı Sami Torun, Ulubeylilere kendisine gösterdikleri ilgi ve sevginin karşılıksız kalmayacağını, söyledi.
 
30 Mart'tan sonra Ulubey'e hizmet gelecek

 Ulubey'de 10 yıldır yönetimde bulunan zihniyeti sert bir dille eleştiren Başkan Adayı Torun, “30 Mart Ulubey için milad olacak. 30 Mart'ta Ulubey için bir tarih yazılacak. 30 Mart'tan sonra Ulubey'e hizmet gelecek” dedi.
 
Bolu'daki tünellerden bahsetmenin Ulubey'e bir faydası yok

 İktidarın “Lafa değil, icraata bakarım” sözlerini de eleştiren Torun, “Çok değil bundan 10 yıl önce Ulubey'imizin toplam nüfusu 40 bin civarındayken, şimdi ise nüfusumuz 20 bine düştü. İlçe merkezi nüfusumuz 10 bin iken, 5 bin nüfusa düştü. Lafa değil icraata bakanlar, buyurun bakın lütfen Ulubey'deki 10 yıllık icraata. 41 Mahallemizin türlü türlü sorunlarını biliyoruz. Yolumuz, suyumuz, yapılmayan hizmetler, verilen sözler herşey ortada. Şimdi çıkıpta icraattan bahsetmek, şimdi buraya çıkıpta Bolu'daki tünellerden bahsetmek, Gülyalı'daki havaalından bahsetmenin Ulubey'e hiç bir faydası yok. Önce gelip Ulubey Başçardak, Ören, Kirazlık Köyü'nün yolunu görsünler, su sıkıntılarını bir kez izlesinler. Bizlere ondan sonra icraattan bahsetsinler.” ifadelerini kullandı.
 
12 yıldır neredeydiniz?

 Ulubey için projelerimiz var diyenler, Horlak, Tek Mezar, Konak içme suyu projelerini yapacaklarını vurguluyorlar diyen Torun, Bu projeler yeni projeler mi, dün mü hazırlandı bu içme suyu projeleri diye sorarken,     “Sevgili hemşerilerim bahsedilen bu projeler için yaklaşık 5 trilyon para harcandı şimdiye kadar fakat %20 si ancak işlevlik kazandı. Ama ne yazık ki hiç birisi hayata geçirilemedi. Buradan sormak istiyorum onlara, 12 yıldır neredeydiniz? Projeler hayat bulmazken, ihaleler sıkıntılıyken, borulardan su akmazken, yollardan geçilmezken, Adliyemiz kapanırken, neredeydiniz? Göç en çok sizin döneminizde yaşandı. 85 okulun 80 tanesi sizin döneminizde kapandı, Belediyenin araçları sizin zamanınızda satıldı, çıkıp hala hangi icraattan bahsedebiliyorsunuz? Güzel Ulubey'imizin geldiği halide mi görmüyorsunuz” şeklinde konuştu.
 
Muhtarlarımız Belediyeden kovulmayacak

 Ulubeylilerin 10  yıldır boş vaatlerle kandırıldığını iddia eden Torun, “Yüksek Okul açılırken 5 bin öğrenci getireceğiz diyenler, henüz 500 öğrenci getiremediler. Bunlar hep boş laflar ama 30 Mart'tan sonra güzel ilçemizin kaderi değişecek inşallah. Ulubey'imizi hep birlikte yöneteceğiz. Muhtarlarımız Belediyeden kovulmayacak. Yollarımız çamurdan tozdan kurtulacak, beton yollar yapacağız. Bunları yapmamak zor değil, bu zamana kadar yapmamak ayıp. Belediyecilik iktidar işi, parti işi değildir, Belediyecilik beceri işidir. 
Ulubey ilçemizin belediye binasının kapısı her zaman sizlere açık olacaktır. Sizlerle bizlikte Ulubey'i geleceğe taşıyacağız. Bizlere inanın ve güvenin. Bizler o inanç ve güveni sizlerin gözlerinde görüyoruz. Yapamayacağımız hiçbir şeyin sözünü vermiyoruz ' dedi.
 
Ulubey tarih yazmış bir ilçe

 CHP İstanbul Milletvekili Süleyman Çelebi ise, yaptığı konuşmada, Ulubey'in evladı, Türkiye'nin başarılı Belediye Başkanları arasında yer alan Seyit Torun ile bir tarih yazdığını, söyledi.
 
Ulubey'de sözün bittiği yerdeyiz

 Ulubey'in adayı Sami?Torun'un ise, kişiliği ile duruşu ile adam gibi adam olduğunu söyleyen Vekil Çelebi, şunları söyledi: “Burada sizlere emanetimizdir Sami Torun. Bu meydana gelip, bu meydanda iktidar partisinin adayı olarak, milletvekili olarak, burada ağıt yakma, ağlama, vaat verme hakkı yok kimsenin çünkü bugüne kadar kandırdılar, şimdi yine kandıracaklar. 10 yıldır iktidarda sanki başkaları var Ulubey'de, sanki Türkiye'de iktidarda başka bir parti var. 10 yıldır iktidar AKP değil, 10 yıldır Ulubey Belediyesi iktidarın elinde değil mi? Peki neden hizmet getirmediler? Ne engel vardı önlerinde? Ulubey'de sözün bittiği yerdeyiz. 
 
Türkiye'nin en büyük sorunu Adaletsizlik

 Türkiye'deki sorunları saatlerce anlatsam bitiremem ama bana göre en büyük sorunumuz adaletsizliktir.  Bu seçim aynı zamanda hukuksuzluğa karşı, adaletsizliğe karşı, yoksulluğa karşı,yolsuzluğa karşı, Atatürk'ün devrimlerine karşı, Cumhuriyetin değerlerine karşı da bir tercih olduğunu buradan söylüyorum. Dolayısıyla Ordu Büyükşehirde Seyit Torun'u, Ulubey'de ise, Sami Torun'u seçeceğinize yürekten inanıyorum.”
 Tezahüratlar eşliğinde süren miting, gençlerin meydanda tulum eşliğinde oyun oyunması ile son buldu. Haber Merkezi
Editör: Haber Merkezi