Hasan Özata / Ordu Yorum / Özel Haber

    Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Korgan Belediye Başkan Adayı Turan Ateş, AKP adayına sert bir dille yüklendi. Gazetemize özel açıklamalarda bulunana CHP Korgan Belediye Başkan Adayı Ateş şunları söyledi:

“Korgan’ı aldığımız zaman Ordu’yu da almış olacağız”

    “Korgan’da 8 ay önce başladığımız maraton devam etmektedir. Şuan bütün birebir geziyor. Kahvesi olan yerlerde kahve toplantısı diğer yerlerde mahalle toplantısı yaparak çalışmalarımız devam etmektedir. Görünen odur ki Korgan’da mevcut AKP adayının çok önündeyiz. Dileğimiz bu farkın seçim sonuna kadar devam etmesidir. Maratonun bitmesine çok az bir zaman kaldı. Hızlı bir şekilde çalışmamızı sürdüreceğiz. Korgan’ı aldığımız zaman Ordu’yu da almış olacağız.” dedi.

“Parti oyuna güvenerek geldi”

    Şuan ki AKP’nin adayı Korgan’da sizi zorlayacak mı sorusu üzerine Ateş, “Zorlayacak bir olay yok. Diğer 12 aday adayından hangisi olsa yine zorlamayacaktı. Fakat şuan yapılan adayda hiç zorlanmayacağız. Çünkü 2 – 3 sene önce Korgan’a geldi. Ev yok. Ocak yok. Çocuk yok. Eş yok. İşte ‘ben Korgan’a hizmet için geldim.’ dedi ama hizmet için mi geldi bir başka amaç için mi geldi onu bu zaman içerisinde halk anlayacak. Ona göre değerlendirecek. Benim için en kolay aday oydu. Sadece ve sadece parti oyuna güvenerek geldi. Vatandaşlarımız yerel seçimlere farklı bakıyor. Aday bazında bakıyor. Kim yapacaksa kim emek vermişse burada kim çalışmışsa onun yanında olacaktır. Bunun bizim CHP’den aday olmamız vatandaşı engellemeyecektir. Biz zaten vatandaşa söylüyoruz. Siz en zor olayınız CHP’ye oy atmak işte bu kez bir belediye başkanlığı için atın bu oyu diyoruz. Bunuda vatandaş yapacaktır. Çünkü öbür türlü hiç tanımadığı, bilmediği bu zamana kadar Korgan için hiçbir şey yapmayan bir insana güvenme imkânı yok.” diye ifade etti.

“AKP’nin adayı arkadaşımızda bir hayal kırıklığı yaşayacaktır”

    Son olarak sözlerini şöyle sürdüren Ateş, “Ben bağımsız aday olduğumda kürsüye bile çıkamamıştık. Yani o zaman doğuda ki bağımsız adaylara çıkan yasakları bize de, Korgan’da uygulamışlardı. Kürsüye çıkartmamışlardı. Arabamıza afiş taktırmamışlardı. Tek başına belediye meclis üyesi olmuştuk. Ona rağmen yüzde 40 AKP almıştı. Yüzde 35’te ben almıştım. Şimdi çok daha farklı. Zannediyorum yüzde olarak çok aşacağız. Şuan AKP’nin adayı arkadaşımızda bir hayal kırıklığı yaşayacaktır.” diyerek sözlerine ekledi.


Editör: Haber Merkezi