31 Mart yerel seçimlerinde Gülyalı’dan belediye başkanı seçilen CHP’li Ulaş Tepe mazbatasını alarak, göreve başladı.

Gülyalılı hemşerine teşekkür ederek sözlerine başlayan Başkan Ulaş Tepe, “ Bu yarışı hep birlikte neticelendirdik. Bundan sonraki süreçte Gülyalı’nın tamamına hizmet etmek için hep beraber çalışacağız. Bundan sonra Gülyalı’nın tamamını kucaklamak istiyoruz” dedi.

“Ayrı gayrı yok”

Belediye önünde düzenlenen törende Gülyalılarla buluşan Tepe; “ Bu belediye her zaman Gülyalıların hizmetinde olmaya devam edecek. Siz Gülyalı’da kırmız kazaklı çocuğun destanını yazdınız. Allah razı olsun. Biz de sorumluluğumuzun bilince olarak, bu güne kadar kim ne dediyse hepsini unuttuk. Belediye personeline sesleniyorum herkesin içi rahat olsun. Bembeyaz bir sayfa açıyoruz. Gülyalı ne kaybettiyse bu ayrılıktan kaybetti. Artık ayrı gayrımız yok.” diye konuştu.

“Herkes herkesle barışsın”

 “28 yaşında bir belediye başkanı seçerek, Türkiye’nin gözünü kulağını Gülyalı’ya çevirdiniz.” Diyen Tepe, şöyle devam etti: “Tüm ulusal kanallar bizden bahsediyor. Sizin evin oğlu belediye başkanı oldu. Benim hakkımda biri bir şey söylerse ilk siz söyletmeyeceksiniz. Artık yeni bir sayfa açıyoruz. Gülyalı’da hep beraber çalışacağız. Bu akşam ne olur bize oy vermeyen insanları ziyaret edin. Herkes herkesle barışsın. Benim asıl sorumluluğum Gülyalı’ya. Bu sorumluluğun izinde Gülyalı’da güzel işlere imza atacağız.” Ordu Yorum/Neşe Çakar Erkin

Editör: Haber Merkezi