Seçim çalışmalarına başladığı günden bu güne Ulubey ilçe sakinleri tarafından yoğun ilgi ile karşılanan MHP Ulubey Belediye Başkan Adayı Yaşar Pamuk, seçim öncesi son ziyaretlerinde başkan gibi karşılanıyor.

Kendisine gösterilen sevgi karşısında hizmet borcu olduğunu belirten Pamuk; “Pazartesiden itibaren Ulubey’e ve Ulubeylilere hizmet edeceğim. Kimseyi ayırmadan, parti gözetmeksizin herkese eşit mesafede olarak önce Ulubey diyerek hareket edeceğim. Şimdi bir olma iri olma zamanı. Pazar akşamı sandıktan Yaşar Pamuk’la birlikte Ulubey çıkacak” dedi.

Ulubey’in kaderini değiştireceğim

Ulubey’in hak edipte alamadığı hizmetleri ilçeye kazandırarak, Ulubey’in kaderini değiştireceklerini belirten MHP’li Yaşar Pamuk; “15 yıldır Ulubey ileri değil, geri gidiyor. Su ve yol sorunu yaşanıyor. İş alanı yok oldu. Adliyesi, bankaları kapandı. Göç arttı. Artık iş bulamayan gençler ya şehir merkezine ya da büyük illere gidiyor. Önce yeni iş imkanları ile göçü durduracağız. Ordu’nun siyasetinde, ekonomisinde Ulubeyliler söz sahibi ama Ulubey’e hizmet gelme noktasında söz sahibi olmadık. Pazartesi gününden sonra projelerimizi gerçekleştirmeye başlayacağız ve ilçemiz canlanacak. Akoluk’tan, Kızılen’e, Ohtamış’tan Akpınar’a kadar tüm mahallelerimiz sorumluluk alanımızda ve ilçe merkezindeki hizmetlerimiz buralara kadar yayılacak” diye konuştu.

Turizmi canlandıracağız


Ulubey’in doğal güzelliklerini turizme kazandıracaklarını belirten MHP Ulubey Belediye Başkan Adayı Yaşar Pamuk; “İlçemizin görülmeye değer turizm potansiyelleri var. Derelerimiz, şelaleler, kanyonlar hepsi keşfedilmeyi bekliyor. Turizm tesislerimiz yok. İnsanların hafta sonunu geçirecekleri restoranlarımız yok. Bunların yapılması için girişimcileri teşvik edeceğiz. Turizmi canlandıracağız. Tarım ürünlerini satmak için çabamız olacak. Köylünün ürettiklerini satacağız. Kaliteli konut yok, konut yapacağız. 10 yıldır iktidar tarafından bir çivi dahi çakılmayan ilçemizi ayağa kaldıracağız. 


Editör: Haber Merkezi