OrduYorum / Samet Karadağ FM

Orduspor’da sezon başındaki kadrodan sadece 3 isim takımda kaldı. Hüsamettin, Fomichev ve Mutumba ligin ikinci yarısında takımın en kıdemlisi olacak.

Orduspor’da devre arası yaprak dökümü bitmek bilmedi ve takımdan tam 24 oyuncu ayrıldı. Orduspor’un yaşadığı maddi problemlerden dolayı neredeyse ortalama bir kulüp takımında bulunan futbolcu sayısı kadar isim ayrılırken takımda sadece eskilerden 3 oyuncu kaldı. Valeri Fomichev, Hüsamettin Tut ve Martin Mutumba.

Sezon başı gelmişlerdi

Valeri Fomichev geçen sezonun ilk yarısından da Orduspor forması giyerken sezon başı tekrar Orduspor’a geri dönmüştü. Hüsamattin Tut ve Martin Mutumba’da sezon başı Orduspor’a transfer olan isimler arasında yer alıyordu.

Gidenler

2014-2015 sezonu içerisinde  Orduspor’dan ayrılan 23 oyuncunun listesi şu şekilde :Erkan Sekman, Mesut Çaytemel, Serdar Deniz, Michel Landel, Cemre Atmaca, Volkan Özcan, Yusuf Kurtuluş, Ali Güzeldal, Gökhan Kaba, Ümit Tütünci, Emre Aygün, Yasin Şahan, Bilal Türkgüler, Souleymane Tandia, Alişan Şeker, Volkan Koçaloğlu, Adem Sağlam, Emrullah Kokoç, Metin Tuğlu, Ufukhan Bayraktar, Yasin Ozan, Umut Sönmez, Ziya Alkurt, Ulaş Yalçın.

Editör: Haber Merkezi